This product is currently not available.
BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU DUOPACK
BANAX NAVIJÁK HELICON 5600NF S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU DUOPACK

Navijak s voľnobežnou brzdou Banax Helicon 5600NF Duopack

Séria Banax Helicon NF patrí v okruhu kaprárov a boilies rybárov už medzi legendy.

Svojou spoľahlivosťou už ohromila mnohých. Jeho rozmer a hmotnosť nie je nízka kvôli použitým materiálom, naozajstný navijak na veľké ryby.  Jeho technické parametre pomohli zvýšiť mieru spokojnosti: na prvý pohľad zaujme veľká kužeľovitá cievka, ktorá je predpokladom na realizáciu dlhých a presných náhodov.

Dosiahnutiu náhodov nad 100 metrov napomáha aj šnekový zdvih cievky, vďaka ktorému sa závity šnúry ukladajú systematicky vedľa seba, potom pri náhode bežia bez prekážok z cievky.

V masívnom tele dostalo miesto 5+1 ložísk, ktoré sú zodpovedné za plynulý chod. Po pootočení protišmykovej kľučky sa táto vlastnosť ihneď potvrdí.

Brzdový systém s obrovskými lamelami možno adekvátne nastavovať a počas zdolávania plynule dávkuje šnúru. Model s prednou brzdou sa dopĺňa o zadnú voľnobežnú brzdu, čo oceníme počas nočného lovu. Kľučku možno sklopiť jediným pohybom, čo napomáha rýchlemu skladaniu.

Ku kovovej cievke sa do balenia dostala grafitová cievka s vypracovaním na dlhé náhody. Kapacita šnúry je 480 metrov z 0.30 mm šnúry, vďaka ktorej je navijak dokonalý aj k boilies lovu.

Zhrnutím týchto parametrov ide o dokonalý variant na dlhé náhody, ktorý je teraz dostupný v 2 kusovom balení s priaznivejšou cenou. Nezávisle od skúseností odporúčaný model pre všetkých rybárov.

 

MFF LAMPA PROTI HMYZU AIR TORNADO SET S NABÍJAČKOU A POWERBANKOU
34.90 Eur
IBITE LED NA ŠPIČKU MS LIGHT DUOPACK
31.90 Eur
21.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ČERVENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
IBITE UB LIGHT DUOPACK ZELENÝ
17.90 Eur
12.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP UNI RUNNER COMBO 360
118.90 Eur
87.90 Eur
CARP EXPERT DOUBLE TIP JUNIOR UNI RUNNER COMBO 300
99.90 Eur
78.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos