BENZAR FEEDER BOČNÁ TÁCKA
Popis produktu

Ochrana našich nástrah je kľúčová bez ohľadu na obdobie roka, v ktorom rybárime. Potraviny, nástrahy, najmä živé nástrahy, sú veľmi citlivé na silné slnečné svetlo, dážď alebo vietor, preto musíme zabezpečiť, aby boli počas rybolovu čo najlepšie chránené.

Medzi výrobkami od spoločnosti Benzár sa od roku 2024 objavili aj doplnky na súťažné boxy vyrobené maďarskou výrobou Aluflokk, ako je bočný tácek na feeder veľkosti 67*51 cm. Tento stínidlom na ne perfektne sadne.

Materiál stínidla je odolný voči vode a UV žiareniu, takže jeho použitím dokážeme našim nástrahám a potravinám úplne zabezpečiť ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Jeho výrazná červená farba úplne zapadá k vzhľadu značky Benzár a z diaľky naznačuje, že na brehu sedí skúsený rybár, ktorý používa tento doplnok.

Samozrejme, stínidlo ochraňuje tácku a umiestnené náradie, nástrahy a potraviny nastaviteľným uhlom. Jeho odstránenie je veľmi jednoduché vďaka nerezovým uchyteniam, a to v pár sekundách.

Ide o taký doplnok, ktorý je nevyhnutný pre súťažných rybárov a pre nadšených rybárov, ktorí majú radi profesionálne vybavenie!

POZOR, stínidlo je možné používať len súčasne s bočnou táckou na feeder od značky Benzár, ktorá mu dokonale zodpovedá veľkosťou. Nie je garantované, že je kompatibilné s inými táckami rovnakej veľkosti.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ
75045-451  118.90 EUR Nový Stínidlo


ENERGOTEAM NÔŽ NA ČISTENIE RÝB PLASTOVÝ
4.04 Eur
ENERGOTEAM NÔŽ NA ODSTRAŇOVANIE ŠUPÍN OKRÚHLY
4.04 Eur
ENERGOTEAM DREVENÁ DOSKA NA ČISTENIE RÝB
31.90 Eur
DRÔT NA NAVLIEKANIE PLETENEJ ŠNÚRY
1.10 Eur
ENERGOTEAM UDÍRNA NA RYBY STOLNÍ
62.90 Eur
ENERGOTEAM CARP HUNTER RUKOJEŤ NA VRHACÍ LOPATU 1,00M
7.70 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos