BENZAR FEEDER MERAČ VZDIELANOSTI
Popis produktu

Presný rybolov je základom úspechu! Na to, aby sme vždy zameriavali na jedno miesto náš nástrahový systém, je nevyhnutné použiť závesný zips s odmeriavaním vzdialenosti.

V dnešnej dobe je tento nástroj aspoň taký dôležitý pre súťažných rybárov ako samotný súťažný box. Pomocou neho vieme presne určiť, koľko metrov od brehu dopadá náš kôš, ba dokonca vieme vyťahať všetky naše rybárske prúty na rovnakú vzdialenosť počas dňa.

Benzar Feeder Vzdialenostný Merací Prístroj, vyrobený spoločnosťou Aluflokk, je vyrobený z nerezových materiálov v odolnom prevedení a je teraz k dispozícii pre každého rybára. Vďaka špičatému koncu môže byť zatláčaný aj do najtvrdšej zeme alebo v prípade potreby môže byť zbíjaný kladivom. Áno, tento nástroj nejde veľmi poškodiť, vďaka kvalite materiálov, aj keď do neho skutočne udriete kladivom. Je odolný!

Prístroj je pokrytý drážkovanou vrstvou, ktorá dokonale zabezpečuje, že počas merania vzdialenosti zips nezostúpi alebo nezoskočí zo zariadenia na meranie vzdialeností, čím by spôsobil veľké nepohodlie užívateľovi.

Oba prvky meracieho prístroja dostali bočný okraj, v ktorom je umiestnený hliníkový kolík, čo uľahčuje upevnenie závesu alebo kôša počas merania vzdialenosti. Lano, ktoré určuje, koľko metrov môžeme zmerať v jednom okruhu, má dĺžku 4 metre, čo je potrebné vziať do úvahy.

Profesionálny, nevyhnutný doplnok, ktorý je základnou výbavou pre uvedomelých rybárov!

 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer
75045-453  49.90 EUR Nový 4 m


ENERGOTEAM NÔŽ NA ČISTENIE RÝB PLASTOVÝ
4.04 Eur
ENERGOTEAM NÔŽ NA ODSTRAŇOVANIE ŠUPÍN OKRÚHLY
4.04 Eur
ENERGOTEAM DREVENÁ DOSKA NA ČISTENIE RÝB
31.90 Eur
DRÔT NA NAVLIEKANIE PLETENEJ ŠNÚRY
1.10 Eur
ENERGOTEAM UDÍRNA NA RYBY STOLNÍ
62.90 Eur
ENERGOTEAM CARP HUNTER RUKOJEŤ NA VRHACÍ LOPATU 1,00M
7.70 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos