This product is currently not available.
BENZAR MIX PUFFY METHOD MIDI
BENZAR MIX PUFFY METHOD MIDI

Benzár Method Puffy

Benzar Method Puffy je vylepšená tradičná nástraha. Klasické pufy používame už dávno, v prvom rade pri love kaprov. Pufa je plávajúca nástraha, ktorá má jedinú chybu, veľmi rýchlo sa rozmočí, čím stratí svoju schopnosť plávania.

Benzar Method Pufa tento problém vyriešila. Počas 5 hodín dokáže zostať v pôvodnom stave, čo je úplne výnimočné!

Samozrejme ju vyzdvihuje nielen dlhá doba plávania spomedzi ostatných púf na trhu.

Method Pufa je dostupná v dvoch rozmeroch, Midi a Maxi, ako aj v 5 rozličných príchutiach: cesnak, ananás-med, blue magic, jahoda-krill a čokoláda-pomaranč.

- Cesnak
Naozajstná prírodná silná vôňa. Už zďaleka vzbudí záujem u rýb a čo je veľmi pozitívne, veľmi ju obľubujú hlavne veľké ryby.

- Ananás-Med
Kombinácia dvoch príchutí, ktoré sú aj samostatne veľmi úspešné. Preto dostaneme počas celého roka úspešne použiteľnú nástrahu.

- Blue Magic
Zloženie neprezradíme ani my! Zostaňme pri tom, že s touto nástrahou sladkej vône vieme byť úspešní po celý rok. Ale čo môže byť vnútri? To vie asi jedine Zsolt Benzár.

- Jahoda-Krill
Kombinácia sladkej klasickej a drobnej račej arómy. Typická sladko-smradľavá kombinácia. Úspešná počas jari, leta, jesene i zimy. Nástraha vhodná najmä do intenzívne zarybnených vôd.

- Čokoláda-Pomaranč
Sladká, predsa však trochu kyslastá kombinácia. Úspešná počas celého roka. Novinka vhodná do intenzívne zarybnených štrkovísk, ale nesklame ani v stojatých vodách.

K týmto intenzívnym arómam sa pridružujú veľmi výrazné farby, ako aj rovnako dôležité prvky Benzar Method Pufy.

Možno ich ľahko použiť na háčiku, nástrahovom tŕni alebo vlasovom nadväzci.