This product is currently not available.
BENZAR MIX METHOD SMOKE WAFTER DUMBELLS 8MM
BENZAR MIX METHOD SMOKE WAFTER DUMBELLS 8MM

Benzár Mix Method Smoke Wafter Dumbells 8mm Dumbells, čiže nástrahy súdkovitého tvaru sú naozaj úspešné vtedy, keď lovíme vo vodách, kde sú ryby už mnohé roky navyknuté na okrúhly tvar nástrah. Tento neznámy tvar dokáže byť pre ne veľmi vábivý, preto sa výrazne odvážnejšie vrhnú po Dumbells nástrahách, ako na hocičo iné.

Vztlaková sila Method Smoke Wafter Dumbells bola navrhnutá tak, aby háčik odľahčili, nezdvihli ho, preto pre dosiahnutie dokonalého ponúknutia nástrahy môžeme experimentovať s rozmermi a hmotnosťou háčika. Tieto nástrahy sa výborne rozpúšťajú vo vode a disponujú intenzívnou arómou. Majú dôležitú vlastnosť a to farbu, ktorá je vyslovene pestrá, čo je v súčasnosti veľmi dôležité, predovšetkým v čistejších vodách.

Popri intenzívnej farbe a aróme ide o smoke varianty, ktoré dymia po prieniku do vody. Okrem vonkajšieho arómového oblaku dodávajú tomuto vizuálnemu efektu aj vertikálnu podporu, ktorá dokáže prilákať ryby k nástrahe aj z väčších vzdialeností. Konzistencia ich robí vhodnými pre použitie na nástrahovom tŕni či na vlasovom nadväzci, preto sa ideálne hodia okrem method metódy aj prevlečené vedľa montáží s väčšími peletovými košíkmi.

Okrem tradičných príchutí ako med, možno v sérii nájsť aj veľmi zaujímavé, jedinečné kombinácie, napríklad: jahoda-kyselina maslová, mango-kyselina maslová, ktoré ako novinky budú pôsobiť na ryby. 8 mm-ová verzia je ideálna na lov veľkých kaprov. Nástraha odporúčaná vyslovene k rapid rybolovu, rýchlo a účinne vyžaruje svoju silu.

BENZAR MIX TURBO SOFT PELETY
3.93 Eur
BENZAR MIX METHOD PELETY
3.54 Eur
BENZAR MIX PELETY BICOLOR METHOD
4.97 Eur
BENZAR MIX FLOATING PELLET
4.97 Eur
BENZAR MIX TURBO LONG LIFE
5.30 Eur
MOTABA CARP DUMBELL WAFTERS
6.00 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos