This product is currently not available.
BENZAR MIX PODNOS NA NÁSTRAHY S PRÍSTREŠKOM
BENZAR MIX PODNOS NA NÁSTRAHY S PRÍSTREŠKOM
Na debnu a stoličku inštalovateľný podnos na nástrahy s odporúčaním Benzára Zsolta!
Vývojom rybárstva a objavením sa pretekárskeho rybolovu hrá stále väčšiu úlohu pohodlie a rýchlosť, ako aj adekvátne skladovanie nástrahových materiálov počas rybolovu. S týmto podnosom, ktorý možno pripevniť na stoličku či pretekársku bedňu dokážeme toto všetko. Základ 45x55 cm, ktorý dáva príležitosť k umiestneniu väčších tanierov na kŕmne zmesi, nástrahové nádoby. Vďaka vonkajšiemu okraju sa z neho veci nezošmyknú. Materiál je mriežkový, preto sa popri jednoduchom čistení stal ľahším. Možno ho namontovať na nohu, ale nielen na takú nohu, z ktorej sa dá zhora stiahnuť, ale aj na nohu stoličky, nakoľko fixačný adaptér možno roztvoriť a zavrieť na nohu stoličky, debny. Možno ho používať od 24 mm nohy, až po 40 mm nohu. Podopretie druhej strany zabezpečuje teleskopická noha, ktorú možno vytiahnuť od 50 do 80 cm, preto ju vieme postaviť za každých podmienok do vodorovnej pozície.
Avšak naozajstnou zvláštnosťou podnosu je nad neho umiestniteľný "slnečník". S touto strieškou dokážeme takmer celkom zakryť jeho plochu a ochrániť tak nástrahu od slnka, alebo práve od dažďa. Nie je nič horšie ako premočené pelety či odplazené kostné červy. Pozíciu slnečníka vieme regulovať a fixovať pomocou skrutiek na oboch stranách podnosu. Maximálna výška strechy je 30 cm.
Okrem pretekárskych rybárov ho odporúčame pre tých rybárov, ktorí majú nároky na svoju výstroj a na kvalitu nástrah počas celej doby rybolovu.
Rozmery: 45 x 55 cm
Dĺžka nohy: 50-80 cm
Priemer nohy: 20 mm
Max. výška sterchy: 30 cm