This product is currently not available.
BENZAR MIX PREMIUM BLACK HALIBUT PELETY
BENZAR MIX PREMIUM BLACK HALIBUT PELETY
Po dlhých a veľmi podrobných testovaniach sa konečne objavili nové pelety Benzár halibut! Sú to produkty prémiovej kvality, s ktorými môžu dosiahnuť fantastické výsledky aj rybári loviaci feeder i boilies metódou lovu. Malý rozmer 2 mm je dokonalý k method feeder technike, kým s väčšími možno realizovať trebárs aj kŕmenie.

Vďaka ich vysokému obsahu rybej múčky sú nezdolateľné na intenzívne zarybnených jazerách, ale naši rybári ulovili množstvo rýb aj v prirodzených vodách. Balenie je veľmi praktické, veď nad 800 gramov peliet spotrebujeme za 1 deň len výnimočne.
Uzatvárateľné vrecko zas umožňuje, aby sme nepoužitú dávku mohli skladovať aj mesiace. Produkt je dostupný v rôznych príchutiach, preto si každý nájde pre seba ten adekvátny variant. Je dôležité, že všetky a hlavne ovocné typy obsahujú rybiu múčku!
TYP: 2 mm-ové pelety sa najjednoduchšie dávajú do adekvátnej konzistencie pomocou ručného postrekovača, keďže granulát má takú konzistenciu, že vodu naozaj rýchlo pohltí. Po niekoľkých navlhčeniach a oddychoch je táto výborná peleta pripravená k použitiu!
BENZAR MIX MIKRO PELETY FEEDER 800G
4.97 Eur
BENZAR MIX PELETY RAPID MIX 1200G
8.70 Eur
MOTABA CARP AMINO PELLET
8.00 Eur
FEEDERMANIA PELETY 2MM, 4MM - 800G
8.30 Eur
PROMIX PELETY METHOD 2MM
8.00 Eur
AQUA GARANT METHOD PELETY BOX 400G
6.00 Eur
Rybárska dovolenka s rodinou
Zobrazí sa: 2020-09-04 | Zdroj: Lukáš Skala | Články

Po dlhšej dobe som sa dostal na moje obľúbené miesto k vode, kam už dlhšie chodievam. Chodievam tam veľmi rád, je to pre mňa ako pobyt v kúpeľoch... len kľud a pohoda :) Rozhodol som sa trochu zmeniť štýl lovu. V minulosti sa mi viac osvedčilo chytať kaprov skôr na odhod ...

No related videos