BLACK FIGHTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
Popis produktu

Elektronický signalizátor záberu Black Fighter

Elektronický signalizátor záberu Black Fighter Slim okrem typického extravagantného prevedenia dokáže všetko, čo má moderný elektronický signalizátor vedieť.

Produkt dostal tzv. „Soft Touch“ vrstvu, ktorá je príjemná na dotyk a čo je ešte dôležitejšie, chráni výrobok pred nepriaznivými vonkajšími podmienkami, parou. Na prednej strane sa nachádza elegantný kruh, ktorý hlási záber blikaním výrazného svetla. Je natoľko citlivý, že zachytí aj tie najmenšie zábery. Upravením citlivosti signalizátora dokážeme odstrániť chybné hlásenia spôsobené vysokými vlnami či vetrom.

Použitie: Ak sa po prvom aplikovaní batérií nezapne produkt automaticky, je potrebné niekoľko sekúnd podržať tlačidlo „V“. Dôležité je vedieť, že toto tlačidlo je súčasne aj regulátorom zvuku, preto dokážeme ďalšími stisnutiami upravovať hlasitosť zvuku. Dlhým stlačením signalizátor vypneme.

Na bočnej strane produktu sú dve tlačidlá „S“ a „T“. „S“, čiže sensitivity, reguluje citlivosť výrobku. Stlačením tlačidla vieme vyberať z 8 úrovní citlivosti. Jednotlivé úrovne sa odlišujú rozlične dlhým signálom. Pri najväčšej citlivosti zaznie najkratší signál. Ďalšími stlačeniami sú signály dlhšie, prístroj pri nich reaguje na silnejšie zábery. Pri ôsmej úrovni musí šnúra utekať, aby sme dostali reakciu.

Vrchným tlačidlom „T“ sa nastavuje tón signálu. Aj tu vyberáme z ôsmich možností.

Na spodnej časti signalizátora sa nachádza masívny štandardný závit, jeden jack vstup pre swinder. Na vrchnej časti je skrutka pre nastavenie a fixovanie hlásiča podľa našich potrieb.

Zdroj: 3 ks AAA batérií (nie sú súčasťou)

 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Vlastnosti
78000-033 BLACK FIGHTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU 17.90 EUR 17.9 EUR/KS 1 ks/balenie


CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
20.90 Eur
ENERGOTEAM ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU E-SENTIAL
112.90 Eur
87.90 Eur
CARP HUNTER DIGITÁLNY SIGNALIZÁTOR ZÁBERU STARFISH
11.90 Eur
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBERU PIAVE SET S PRIJÍMAČOM
99.90 Eur
CARP HUNTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ALFA SET
71.90 Eur
CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR SET ADIGE
96.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos