This product is currently not available.
CARP EXPERT VANIČKA POD KAPRA COMFORT
CARP EXPERT VANIČKA POD KAPRA COMFORT

Vanička pod kapra Carp Expert Comfort

Kroky pri ochrane rýb sú háčiky bez brady, šetrné zdolávanie, dezinfekcia a v neposlednom rade používanie kaprárskych matracov, vaničiek. Tradičné kaprárske matrace už znamenali výrazný krok vpred v tomto ohľade, veď okrem adekvátneho vlhčenia ochránili rybám vrstvu slizu a vďaka špongiovému materiálu si nedokázali sami neublížiť.

Ochranu pozdvihuje na novú úroveň kaprárska vanička Carp Expert Comfort, ktorá si nasledujúcimi vlastnosťami získa uznanie rybárov a nepočuteľnú vďaka samotných rýb:

1. Horná výška rámu je 40 cm! Táto výška je už dokonalá k tomu, aby sme pohodlne kľačiaci či čupiaci vyberali háčik a dezinfikovali. V neposlednom rade vieme bezpečne pózovať s rybou, pretože ak by aj vyskočila a musíme ju položiť, tak pár centy pod ňou je vanička a nespadne do nej, len do nej jemne vhupne.

2. Disponuje obrovskými rozmermi! Jej dĺžka je 120 cm a šírka 80 cm, preto aj najväčší kapor na svete, ale z menších aj 2-3, sa do nej zmestí pre jednu peknú fotku. Skelet je tvorený silnými, a predsa ľahkými kovovými rúrkami. Sklápateľný, preto sa ľahko prenáša. Transportné rozmery: 60x80x18 cm.

3. Vrchný rám disponuje polstrovaným poťahom, preto neublížime rybe počas toho-ktorého nešikovného pohybu. Plátnový spodok a poťah je odolný a veľmi rýchlo schne. Na oboch stranách je ukončený sieťkovým materiálom, preto z nej vytečie prebytočná voda. Má silné a odolné šitie.

Ak rešpektujeme svojich protivníkov a je pre nás dôležitá ich ochrana, vyberme si kaprársku vaničku Carp Expert Comfort!
 

CARP EXPERT ANTISEPTICKÝ SPREJ SEPTOCARP
4.43 Eur
KAMASAKI PODLOŽKA POD KAPRA
12.90 Eur
CARP EXPERT VANIČKA POD KAPRA COMPACT
87.90 Eur
CARP EXPERT PODLOŽKA POD KAPRA ORIGINAL 130x85CM
32.90 Eur
BENZAR MIX ANTISEPTICKÝ SPREJ
4.61 Eur
KOÓS RUKAVICE NA SUMCE PHANTOM
17.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos