CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ADIGE
Popis produktu

Elektronické signalizátory záberu sú čoraz viac rozšírené v okruhu rybárov. Ľahko a presne dostanú informácie o záberoch bez toho, aby nepretržite sledovali prút. To sa hodí najmä vtedy, keď s druhým prútom lovíme na plávanú, čo si vyžaduje nepretržitú pozornosť, alebo na signalizátor zapojená výstroj je od nás vzdialená niekoľko metrov.
Ale pozrime sa s čím môžeme počítať, ak sa rozhodneme vyskúšať signalizátor Adige
- V prípade signalizátora vieme nastaviť silu zvuku (tlačidlo ZA/VYPNUTIA), tón zvuku a citlivosť. Vo všetkých troch prípadoch máme k dispozícii 8 úrovní, ktoré v plnej miere uspokoja nároky kaprárov. O zmene úrovní sa dozvieme okrem zmeny sprevádzajúceho tónu aj zasvietením lediek na ľavej strane signalizátora. Ak sme v prvej úrovni, tak bude svietiť jedna led, ak v druhej, tak dve a tak ďalej. Tento rad lediek signalizuje aj intenzitu ťahu! Čím je záber agresívnejší, tým viac lediek svieti naraz. Po zábere ešte 20 sekúnd svieti signalizátor, aby sme vždy presne vedeli, na ktorom výstroji bol záujemca.
- Vieme nastaviť aj nočnú led, k tomu držme stlačené po dobu 3 sekúnd tlačidlo "T". Ak je úroveň batérie slabá, podobne nám to oznamuje led svietením.
Zvláštnou zaujímavosťou je doplnok chrániaci prút, ktorý vieme natočiť na vrchnú a zadnú stranu signalizátora, preto ani vehementnejšie zábery nestiahnu náš prút zo stojanu.
- Vodoodolný, preto ho môžeme v akomkoľvek silnom lejaku nechať vonku, nepremokne a v každom okamihu signalizuje spoľahlivo.
- 2,5 mm-ový jack vstup, do ktorého vieme pripojiť náš elektronický swinger.
- Závitový koniec vieme pripojiť s akoukoľvek dostupnou vidličkou, rod podom.
- Nemožno ho spárovať so sadou signalizátorov Carp Expert Adige
Technické údaje:
Batérie: 1 x 9V 6LR61 / prístroj
Príkon počas prevádzky: 30 mA
Príkon v pohotovostnom režime: 0,15 mA
Prevádzková teplota: medzi -30°C a +70°C


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Zdroj Rozsah Vlastnosti
78006-120 CURPEXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU ADIGE 612 18.90 EUR Adige9V batéria (nie je súčasťou balenia)200 mZabudovaný Snag Bar


CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
20.90 Eur
ENERGOTEAM ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU E-SENTIAL
112.90 Eur
87.90 Eur
BLACK FIGHTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
17.90 Eur
CARP HUNTER DIGITÁLNY SIGNALIZÁTOR ZÁBERU STARFISH
11.90 Eur
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBERU PIAVE SET S PRIJÍMAČOM
99.90 Eur
CARP HUNTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ALFA SET
71.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos