CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR SET ADIGE
Popis produktu

Carp Expert Adige set elektronických signalizátorov
 
Ak sa pripravujeme na viacdňový, prípadne týždňový lov kaprov, znamenajú pre nás veľkú pomoc elektronické signalizátory. Nemusíme sa nepretržite dívať na prúty, preto sa môžeme venovať prípravám nástrah, zdokonaľovaniu koncových montáží alebo môžeme len tak oddychovať. Ešte viac pohodlia znamená, ak signalizátor disponuje aj rádiovou prijímacou jednotkou, čím sa o zábere dozvieme včas aj vo väčšej vzdialenosti od výstroja.
 
Rádiových signalizátorov je na trhu veľké množstvo, avšak Carp Expert Adige medzi nimi vyniká.
 
Teraz sa pozrime na jeho všeobecné charakteristiky a špecifikácie, ktorými si získa dôveru rybárov!
 
- Pri rádiových signalizátoroch je dôležitý dosah! To znamená, na akú vzdialenosť sa môžeme vzdialiť od prúta tak, aby prijímač signalizoval záber. V prípade Adige je to 200 metrov, čo je o 50 metrov viac, ako priemerná vzdialenosť signalizátorov (tá je 150 metrov).
 
- Vodeodolný, preto ho môžeme v akomkoľvek silnom lejaku nechať vonku, nepremokne a v každom okamihu signalizuje spoľahlivo.
 
- 2,5 mm-ový jack vstup, do ktorého vieme pripojiť náš elektronický swinger.
- Prijímač i vysielač funguje s 9V batériou, ktorá zabezpečuje sade trvácnosť.
- V prípade signalizátora vieme nastaviť silu zvuku (tlačidlo ZA/VYPNUTIA), tón zvuku a citlivosť.
Vo všetkých troch prípadoch máme k dispozícii 8 úrovní, ktoré v plnej miere uspokoja nároky kaprárov. O zmene úrovní sa dozvieme okrem zmeny sprevádzajúceho tónu aj zasvietením lediek na ľavej strane signalizátora. Ak sme v prvej úrovni, tak bude svietiť jedna led, ak v druhej, tak dve a tak ďalej. Tento rad lediek signalizuje aj intenzitu ťahu! Čím je záber agresívnejší, tým viac lediek svieti naraz. Po zábere ešte 20 sekúnd svieti signalizátor, aby sme vždy presne vedeli, na ktorom výstroji bol záujemca.
 
- Vieme nastaviť aj nočnú led, k tomu držme stlačené po dobu 3 sekúnd tlačidlo "T". Ak je úroveň batérie slabá, podobne nám to oznamuje led svietením.
 
- Zvláštnou zaujímavosťou je doplnok chrániaci prút, ktorý vieme natočiť na vrchnú a zadnú stranu signalizátora, preto ani vehementnejšie zábery nestiahnu náš prút zo stojanu.
 
- Pri pozretí na prijímač sa stretneme s tlačidlom zapnutia a dvomi tlačidlami hlasitosti, ktorými vieme našu jednotku stíšiť, alebo hlasitosť pridať. Avšak čo je najdôležitejšie, vieme na ňom nastaviť aj vibračný mód, preto ak chceme, tak vieme náš prístroj používať veľmi kultivovane, iných nerušiac, sa vieme dozvedieť o zábere. V zadnej časti sa nachádza silný magnet, ktorým ho k železným predmetom pohodlne pripevníme.
 
- Nízky stav batérie je podobne signalizovaný ledkou.
 
- Signalizátor vydáva iný zvuk pri padáku, iný pri ťahaní!
 
Reštartovanie a zladenie prijímacej jednotky.
 
 Kupujeme si zladenú sadu. Avšak ak hocičo poruší zladenie prijímača a vysielača, nanovo vieme nastaviť prístroj nasledujúcim spôsobom:
1. Skontrolujte, či batérie v prijímači a vysielačoch fungujú správne, potrebne doliehajú.
2. Vypnite prijímač a všetky vysielače.
3. Zapnite prijímač.
4. Držte stlačené tlačidlá + a – na prijímači po dobu 3 sekúnd. Na prijímači budete počuť krátky zvukový signál ohlasujúci, že jednotka vošla do kódovacieho módu.
5. Do 10 sekúnd zapnite jeden vysielač. Budete počuť krátke zapípanie vysielača, ktoré bude nasledované krátkym zapípaním prijímača. Tento signál hlási, že je vysielač spárovaný s prijímačom.
6. Prosíme, zopakujte 4. a 5. krok aj s ostatnými vysielačmi.
 
Technické údaje:
 
Vodeodolnosť: ochrana proti kvapkám (gumená izolácia)
Batérie: 1 x 9V 6LR61 / prístroj (vysielač a prijímacia jednotka)
Príkon počas prevádzky: 30 mA (vysielač a prijímač)
Príkon v pohotovostnom režime: 0,15 mA (vysielač). 0,25 mA (prijímač)
Teplota počas prevádzky: medzi -30°C a +70°C
 


78005-122 Návod na použitie Carp Expert Adige set elektronických signalizátorov

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Zdroj Rozsah
78005-122 CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU SET ADIGE 512 (1+2) 96.90 EUR 2+19V batéria (nie je súčasťou balenia)200 m
78005-123 CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU SET ADIGE 512 (1+3) 115.90 EUR 3+19V batéria (nie je súčasťou balenia)200 m
78005-124 CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU SET ADIGE 512 (1+4) 137.90 EUR 4+19V batéria (nie je súčasťou balenia)200 m


CARP EXPERT ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
20.90 Eur
ENERGOTEAM ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU E-SENTIAL
112.90 Eur
87.90 Eur
BLACK FIGHTER ELEKTRONICKÝ SIGNALIZÁTOR ZÁBERU
17.90 Eur
CARP HUNTER DIGITÁLNY SIGNALIZÁTOR ZÁBERU STARFISH
11.90 Eur
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBERU PIAVE SET S PRIJÍMAČOM
99.90 Eur
CARP EXPERT SIGNALIZÁTOR ZÁBERU TEVERE SET S PRIJÍMAČOM
99.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos