CARP EXPERT MAX1 KRESLO
Popis produktu

Carp Expert MAX1 kreslo                                                                                                       

Tento typ má nosnosť 150 kg!

 

Očakávania dnešných rybárov a extrémne využitie vybavenia si vyžaduje ešte pevnejšie a maximálne použiteľné rybárske predmety pre dané situácie! V súlade s tým vznikla v rámci značky Carp Expert skvelá séria, ktorá typická pre CXP ponúka vynikajúcu kvalitu za dostupnú cenu pre každého! Táto rodina sa volá MAX.

 

- Má veľkú sedaciu plochu (44 cm), takže sa v nej pohodlne usadí aj športovci so skutočnými rybárskymi rozmermi aj dlhé hodiny.

 

- Cez spojenie operadla a sedadla je umiestnená polstrovaná časť (hrúbka 3,5 cm), ktorá poskytuje dokonalú oporu bedrám, čo je veľmi dôležitý aspekt pohodlia a zdravia. Operadlo je možné naklápať pomocou dvoch veľkých kolies, čím poskytuje pohodlné sedenie v širokom rozsahu.

 

- Má extrémne vysoké a široké operadlo (56x58 cm), ktoré dáva chrbtu tú správnu oporu.

 

- Výška sedacej plochy je 44 cm, ktorá sa dá zdvihnúť pomocou ľahko nastaviteľných nožičiek a vďaka nožičkám ju ľahko upravíme na nerovnom alebo svahovitom teréne. Široké podrážky nám pomáhajú zabezpečiť, aby veľká záťaž netlačila chodidlá do zeme.

 

- Má mimoriadne pohodlnú lakťovú opierku, ktorá podopiera predlaktie a odstraňuje záťaž z ramena, čím zvyšuje pocit pohodlia.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Rozmer
73701-060 CARP EXPERT MAX1 FOTEL 156.90 EUR
124.90 EUR
Nový MAX158x56x71 cm


CARP EXPERT RYBÁRSKE KRESLO EXTRA SILNÉ
143.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKE KRESLO
109.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKE KRESLO
124.90 Eur
CARP EXPERT COMFORT CAMO STOLIČKA
93.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos