CARP EXPERT MICRO MESH PVA REFILL 5M
Popis produktu

Carp Expert Micro Mesh PVA  Regill náplň 

 

Skratka PVA znamená vo vode rozpustnú látku nazývanú polyvinylalkohol, ktorá sa používa v priemysle rybárskych potrieb na výrobu sietí, vrecúšok alebo pások. Tieto produkty sú medzi kaprármi čoraz obľúbenejšie, keďže čoraz viac ľudí uznáva chytľavosť malého, koncentrovaného kŕmenia.

 

PVA sieťky sú snáď najznámejšou formou tohto príslušenstva, a preto je v sortimente Carp Expert viacero druhov.

 

Carp Expert Micro Mesh PVA Refill ponúka ekonomické a ekologické riešenie pre dopĺňanie PVA systémov, keďže nie je nutné kupovať celý Systém na doplnenie plastovej tuby.

 

Vďaka tkaniu Micro Mesh je možné do našej zmesi pridávať aj jemnozrnné spodmixy alebo malé pelety popri celých, nalámaných alebo mletých boilies, ktoré zaručene nevypadnú.

 

Pri zostavovaní zmesi dbajte na to, aby ingrediencie neobsahovali vodu, pretože by predčasne rozpustila všetky naše PVA produkty. Tieto zmesi však môžu byť ochutené cukrom, CSL alebo Liquidmi na báze alkoholu, priateľskými k PVA, ktoré boli špeciálne vytvorené pre tieto príležitosti.

 

Je dostupný vo verziách 25, 35 a 45 mm, z ktorých 25 mm je vhodnejších na lov na nahadzovanie, 45 mm je vhodné pre tých, ktorí radi zavážajú a 35 mm je akýsi univerzálny, všestranný typ.

Vďaka svojmu ekonomickému 5m a špeciálnemu 10m baleniu umožňuje prípravu desiatok PVA slučiek, ktoré - pri správnom použití a na správnom mieste - môžu pomôcť rybárom k desiatkam krásnych úlovkov!



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Rozmer Balenie
30145-525  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 6.00 EUR Nový Micro Mesh PVA Refill25 mm5 m
30145-535  6.30 EUR Nový Micro Mesh PVA Refill35 mm5 m
30145-545  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 6.70 EUR Nový Micro Mesh PVA Refill45 mm5 m


ESP PVA SIEŤ NÁHRADNÁ NÁPLŇ 32
11.90 Eur
CARP EXPERT REFILL PVA NÁPLŇ - MICRO MESH VERZIE S POMALÝM / RÝCHLYM ROZPÚŠŤANÍM
9.30 Eur
CARP EXPERT PVA SYSTEM - ANTI RAFFELING RYCHLÝ
12.90 Eur
CARP EXPERT PVA SYSTEM - HEXA MESH RYCHLÝ
12.90 Eur
CARP EXPERT PVA ŠŇŮRA EXTRA SILNÁ PLETENÁ 10M
5.30 Eur
CARP EXPERT REFILL PVA - ANTI RAFFELING RYCHLÝ
9.70 Eur
Vynovené PVA siete v rade Carp Expert
Zobrazí sa: 2024-05-02 | Zdroj: Attila Szabó | Recenzie

PVA produkty už nie sú v love kaprov novinkou, keďže sú na trhu pomerne dlho. Účinnosť a prítomnosť malého množstva koncentrovaného krmiva rokmi vôbec neomrzela a jeho obľuba výrazne vzrástla aj medzi maďarskými rybármi. Produkty Carp Expert obsahujú tieto doplnky už dlhú dobu, ...

No related videos