CARP EXPERT PRÚT ADVANCER FEEDER
CARP EXPERT PRÚT ADVANCER FEEDER

Citlivosť indikácie záberu
Citlivosť indikácie záberu

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnosť
Nosnosť

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Popis produktu

Prút Carp Expert Advancer Feeder

Najnovšiu Advancer sériu odporúčame do pozornosti nielen rybárov oboznamujúcich sa s feeder metódou! Advancer vznikol s využitím karbónu IM6, čo robí blank výnimočne praktickým, potrebne pružným, silným a odolným.

Okrem výborného blanku disponuje veľmi praktickou korkovo-duplonovou rukoväťou, ktorá poskytuje istý úchop v akýchkoľvek podmienkach. To je základným predpokladom presných náhodov.

Séria je dostupná v 2 rozmeroch, v 3-dielnom vypracovaní, čo zaručuje ľahké a pohodlné prenášanie, či už prenášanie na vodný breh autom, motorkou alebo inou metódou.

Inštalovaný s radom očiek so SIC vložkami, ktorý napomáha dosiahnuť ďaleké náhody, odporúčame k nemu používanie monofilových vlascov okolo 0,25 mm.

Držiak navijaka je klasického skrutkového vyhotovenia, ku ktorému odporúčame používanie navijakov v rozmedzí 40-60 mm, trebárs aj s voľnobežnou brzdou. Nad držiakom navijaka sa nachádza klip šnúry.

Vrhacia záťaž bola stanovená medzi 50 - 100 gramov, vďaka čomu s ním možno pohodlne loviť aj na 60-80 metrov, na najlepších miestach s rybami.


Objavením sa uhlíka IM6 sa hmotnosť rybárskych prútov výrazne znížila. Ladnejšie prúty sú pohodlnejšie a rýchlejšie, preto zaručujú úspešnejšie používanie. To všetko tak, že popritom nezaostávajú za silou kompozitných prútov zo sklených vlákien podobnej kategórie.

Stále viac rozšírenou je tzv. členená rukoväť. Jej podstatou je, že ju tvorí kvalitný korok a špongia, kombinácia ktorých zaručuje stabilné držanie trebárs aj s vlhkými či mokrými rukami. Takto vyhotovená rukoväť zabezpečuje sebaistý lov, či už je reč o nahodení, alebo zdolávaní.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Tzv. SIC (silícium-karbid) očká boli od začiatku typické pre prúty najvyššej kategórie. V súčasnosti vývojom technológií sú používané v širšom okruhu. Vďaka nadpriemernej odolnosti voči opotrebovaniu a vyslovene malej hmotnosti sa stali jednými z obľúbených typov pre výrobcov prútov.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
14070-362 CARP EXPERT PRÚT ADVANCER FEEDER 3,60M 50-100G 39.90 EUR 3,6 m3+350-100 gB126 cm273 g
14070-392 CARP EXPERT PRÚT ADVANCER FEEDER 3,90M 50-100G There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 42.90 EUR 3,9 m3+350-100 gB136 cm342 g


CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos