CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT DOUBLE TIP
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT DOUBLE TIP

Akcia prutu
Akcia prutu

Váha, komfort
Váha, komfort

Jednoduchá preprava
Jednoduchá preprava

Popis produktu

Chceli by ste dva prúty za cenu jedného? Tak si vyberte carp expert double tip. Je jedným z obľúbených prútov kaprárov, pretože spája dve najpopulárnejšie metódy lovu do jedného prútu. Nemusíte teda so sebou brať viac prútov, ale jedným prútom môžete loviť dvomi spôsobmi. Podstata prútu je v odnímateľnom prvom dieli, ktorý môžete jedným pohybom vymeniť za feedrový či boiliesový. Prút má 360 cm a 3 libry a takmer okamžite z neho urobíme feedrový prút, s ktorým sú dosiahnuteľné aj vzdialenosti nad 100m. Je vyrobený z karbónu im8, preto je tak tenký a ľahký, pričom si zachováva neuveriteľnú silu. Odporúčame ho pre rybárov, ktorí uprednostňujú rybolov s boiliesom a zároveň na feeder. Parametre: - dĺžka: 3,60 m - materiál: karbón im8 - počet očiek / boilies: 7 - počet očiek / feeder: 11 - počet špičiek: 2 - priemer navádzacieho očka: 50mm - akcia boilies: 3 lbs - akcia feeder: heavy

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Tzv. SIC (silícium-karbid) očká boli od začiatku typické pre prúty najvyššej kategórie. V súčasnosti vývojom technológií sú používané v širšom okruhu. Vďaka nadpriemernej odolnosti voči opotrebovaniu a vyslovene malej hmotnosti sa stali jednými z obľúbených typov pre výrobcov prútov.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
13394-360 CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT DOUBLE TIP HEAVY, 3+1+2DIELNY, 3,0LBS, 3,60M 84.90 EUR
67.90 EUR
3,60 m3+1+23 lbsB126 cm360 g


KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP
29.90 Eur
THE ONE RYBÁRSKY PRÚT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
168.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT LONG CAST NEO
79.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
56.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
59.90 Eur
CARP EXPERT BOILIESOVÝ PRÚT MAX1
54.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos