This product is currently not available.
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT SPOD NEO
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT SPOD NEO

Carp Expert Neo Spod 5 lbs

3,75 metrový prút Spot je najnovším členom série CXP Neo. Nenahraditeľnou pomôckou modernej kaprárčiny je presné kŕmenie. K jeho dosiahnutiu majú rybári viacero metód.

Možno ho realizovať v člne, zakrmovacou loďkou alebo pri boilies love zakrmovacou lopatkou. Pobrežní rybári sa však často kvôli dosahovaným vzdialenostiam kŕmenia dostávajú do ťažkostí. K tomu ponúka dokonalé riešenie Spod prút, ktorý je určený k ďalekému kŕmeniu z brehu. Vyvinutý vyslovene ku kŕmeniu, raketovaniu, spombovaniu, ale aj k vrhaču návnad.

So silou 5 lbs s ním možno naplniť a aplikovať aj tie najväčšie Spomby. Je vyrobený z kvalitného IM10 karbónu, vďaka ktorému umožňuje realizáciu dlhých a presných náhodov. Dokonalé kĺzanie šnúry zaručuje 50 mm prvé očko a očká so SIC vložkami.

K dosiahnutiu potrebnej sily náhodov je medzi držiakom navijaka a konca rukoväte vzdialenosť 60 cm, čo umožňuje masívny úchop. Dokonale sa hodí ku kŕmeniu z brehu, odporúčame ho pre všetkých rybárov nezávisle od skúseností.

Môže byť dobrým pomocníkom i počas hladinnej rybačky počas letného teplého obdobia, kedy je cieľom vytváranie mrakov pomocou spombu.

CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT DOUBLE TIP
84.90 Eur
67.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP
29.90 Eur
THE ONE RYBÁRSKY PRÚT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
168.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT LONG CAST NEO
79.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
56.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
59.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos