CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT TELEMATCH
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT TELEMATCH


Akcia prutu
Akcia prutu

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnosť
Nosnosť

Popis produktu

Prút Carp Expert Telematch

Ak popri kvalite záleží aj na transportnej dĺžke!

Carp Expert sa predstavuje svojim match prútom novej generácie s teleskopickým systémom. Dobre zaťažiteľný, veľmi čisté karbónové vlákno IM10 umožnilo vyhotoviť tak ľahký a pôvabný prút, o ktorom by sme sa v tejto kategórii neodvážili ani len snívať.

O rovnomerné rozloženie záťaže a o čo najdlhšie a najpresnejšie náhody sa stará 10 kusov superľahkých SIC očiek.

Závitový držiak navijaka stabilne drží snáď všetky match prúty.

Môžeme k nemu použiť šnúry tenšie ako 0,20 mm, plaváky pod 18 gramov k sliderovaniu alebo k lovu s fixným plavákom.

Naozajstný allround match prút vhodný k lovu pleskáčov a kaprov.

 


Rozšírené prúty, pri ktorých pracujú minimálne 2/3. C akciové prúty sú tvrdšie od D akciových, aj tak dostatočne mäkké na to, aby popri zdolávaní účinne pohltili vznikajúce záťaže a minimalizovali hrozbu odtrhnutia háčika.
Vynikajúca kvalita materiálu a moderná výrobná technológia pozdvihli uhlíkové prúty IM10 na poprednú priečku v hobby kategórii. Optimálne reaguje na záťaž vznikajúcu pri nahadzovaní a zdolávaní, preto sú úspešne použiteľné aj v súťažných podmienkach.
Výrobca prút opatril rukoväťou, ktorá je typická pre match, špic, bolonské a tele-match prúty, ktorá umožňuje pohodlné používanie aj pri držaní v ruke počas dlhšieho obdobia.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Pri výrobe SIC očiek sa otvorila príležitosť používania krajších, tenších a v neposlednom rade omnoho ľahších očiek oproti starším typom. Vďaka jedinečným vlastnostiam SIC, aj tenké očká dobre odolávajú silám vznikajúcim pri náhodoch a zdolávaniach.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
12011-390 CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT TELEMATCH, 5-20G, 3,90M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 74.90 EUR 3,90 m85-20 g114 cm212 g
12011-420 CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT TELEMATCH, 5-20G, 4,20M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 78.90 EUR 4,20 m85-20 g119 cm226 g


CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT UNI MATCH
59.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER MATCH
43.90 Eur
BENZAR PRÚT CONCOURSE MATCH
78.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos