CARP EXPERT SUPREME POLE BIČ
CARP EXPERT SUPREME POLE BIČ


Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Popis produktu

Carp Expert Supreme pole bič

 

Ako už názov napovedá, môžeme vidieť kvalitný výrobok , keď sa nám dostane do rúk Carp Expert Supreme Pole!

 

Čierna rukoväť, červené nápisy a strieborný vzor! Údaje o hmotnosti a priemere tiež patria k tým najlepším! V 4-5-6 metroch je 18-20-23 milimetrov najhrubší priemer rybárskych prútov!

 

Po vytiahnutí je materiál klasický IM8 karbón, ktorý je vystužený aj na spojoch, aby sa minimalizovala šanca poškodenia. Je ľahký, rýchlo reaguje na záber a vieme s ním presne nastaviť vlasec aj plavák. V spodnej časti uzatvára telo prútu estetický skrutkovací uzáver.

 

Kvôli hadicovému špicu je vhodný na pogumovanie, ale v tomto prípade by sme si mali dokúpiť iný špic, ktorý rozrežeme, keďže pôvodný má z výroby namontovaný plastovú rýchlosponu. V prípade gumy sa odporúča použitie pevnej gumy okolo 1,4 mm, pri použití monofilových nadväzcov 0,14/0,16 mm! 

 

Odporúčame podobné hrúbky šnúr bez pogumovania, priemer 0,12-0,16 mm! Za zmienku stojí aj veľkosť plaváka, ktorá v prípade najkratšej verzie môže byť aj 0,5 g, no na dĺžku 6 metrov sa oplatí použiť plavák aspoň 1,5 g. V tomto čase nám môže nahadzovanie a vedenie plaváku skomplikovať aj veľmi slabý vietor.

 

V silnejšom vetre, v hlbšej, tečúcej vode, alebo vo vode husto obývanej beličkami, môžeme ísť nad túto gramáž výrazne vyššie, keďže nám to vrhacia záťaž nášho prútu umožňuje!

 

Kombinácia, ktorá ho odlišuje od iných podobných rybárskych prútov je, že je to ľahký a rýchly rybársky prút, no zároveň má neskutočnú silu, takže pri pogumovaní zdoláme aj 4-5 kilového kapra!

 

Ak hľadáte estetickú, kvalitný a pevný prút, neváhajte si pozrieť Carp Expert Supreme! 

 

Prúty z karbónového materiálu IM8 predstavujú vrchol kategórie hobby a svojimi schopnosťami sa dajú úspešne použiť aj na súťažiach. Rýchlotvrdnúci materiál chrbtice poskytuje perfektný výkon ako pri nahadzovaní, tak aj pri zdiolávaní.

 Najmä pri dlhších byčoch a bolognesových prútoch je dôležité, aby sa dal pohodlne používať aj pri držaní v ruke. Jednou z podmienok na to je správne navrhnutá rukoväť. Zdrsnená, nekĺzavá rukoväť poskytuje stabilné uchopenie, čím zaručuje istý, rýchly a efektívny rybolov.


Prúty vyrobené z uhlíka IM8 znamenajú špičku v hobby kategórii, vďaka svojim vlastnostiam ich možno využívať aj v súťažných podmienkach. Rýchlo tvrdnúci materiál produkuje ako pri nahodení, tak aj pri zdolávaní vynikajúci výkon.
Hlavne u špic a bolonských prútoch je dôležité, aby boli pohodlne použiteľné aj pri držaní v ruke, čoho hlavným predpokladom je vhodne vypracovaná rukoväť. Zdrsnená protišmyková rukoväť zaručuje stabilné držanie, čím zaručuje sebaistý, rýchly a účinný lov.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
11130-400  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 28.90 EUR Nový 4 m8-20 g125 cm125 g
11130-500  35.90 EUR Nový 5 m8-20 g125 cm190 g
11130-600  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 45.90 EUR Nový 6 m8-20 g125 cm280 g


KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ VIKING
5.33 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY BIČ BLADE
99.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY BIČ RIVER
115.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE
21.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI POWER POLE BIČ
21.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos