CARP EXPERT ZOOM FEEDER PRÚT 3.60-3.90M 90G
CARP EXPERT ZOOM FEEDER PRÚT 3.60-3.90M 90G


Váha, komfort
Váha, komfort

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Jednoduchá preprava
Jednoduchá preprava

Popis produktu

Prút Carp Expert Zoom Feeder 

 

Skutočná špecialita rady Carp Expert! Prút Zoom Feeder dokáže niečo, čo dokáže len veľmi málo prútov, pretože je to vlastne multifunkčný prút, ktorý sa dá použiť vo viacerých dĺžkach! Jedinou otázkou zostáva len to, ako sa to všetko dá zrealizovať?!

 

Na základné použitie predstavuje Zoom Feeder veľmi šikovný, ľahký, štíhly prút, ktorý je so svojou 90 gramovou vrhacou záťažou úplne ideálnou voľbou pre lov na method feeder na stredné vzdialenosti. S týmto prútom sa zážitkom stáva každá ryba, keďže blank pracuje perfektne!

 

Jeho zvláštnosťou však je, že nad rukoväťou je inštalovaný teleskopický systém, ktorý ukrýva rezervu 30 centimetrov. Ak udicu použijeme v základnom „továrenskom“ stave, má dĺžku 360 centimetrov, no ak vysunieme teleskopickú časť, prút bude mať už 390 centimetrov! Táto modifikácia môže byť obrovskou pomocou v prípade, ak rybu nachádzame len vo väčšej vzdialenosti, alebo ak sa napríklad zdvihne vietor a dosiahnutie dovtedy používanej vzdialenosti by spôsobilo problémy s 360-kou. S použitím Zoom Feeder by už ani takáto situácia nemala byť problémom!

 

Tento prút môže byť skvelou voľbou pre tých, ktorí majú radi špeciality, riešenia, ktoré nie sú konvenčné, no zároveň sú mimoriadne sofistikované a praktické. Zoom Feeder je tiež ideálnou pomôckou pre tých športových rybárov, ktorí chcú s jedným prútom vyhovieť niekoľkým rôznym situáciám a vlastnia feeder, ktorý dokáže výrazne posúvať ich hranice!

 

Tento prút je skutočná špecialita!

 

Prút má najčastejšie používané skrutkové sedlo  navijaka. Obľúbenosť tohto typu používaného už niekoľko desaťročí spočíva v jeho jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Naviják je upevnený dvoma čeľusťami s plastovými vložkami, z ktorých jedna sa dá utiahnuť veľkou maticou.

S výrobou SIC krúžkov sa umožnilo použitie vložiek do očiek, ktoré sú elegantnejšie, tenšie a v neposlednom rade výrazne ľahšie ako predchádzajúce typy. Vďaka unikátnym vlastnostiam karbidu kremíka sú tieto odľahčené, tenko lemované krúžky odolné aj voči abrazívnym účinkom nahadzovania a zdolávania.


Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Pri výrobe SIC očiek sa otvorila príležitosť používania krajších, tenších a v neposlednom rade omnoho ľahších očiek oproti starším typom. Vďaka jedinečným vlastnostiam SIC, aj tenké očká dobre odolávajú silám vznikajúcim pri náhodoch a zdolávaniach.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
16025-360  89.90 EUR Nový 3,6-3,9 m3+340-90 g126 cm315 g


CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos