This product is currently not available.
CARPON GUMENÝ ČLN 290CM PL
CARPON GUMENÝ ČLN 290CM PL
CarpOn M290 - 290 cm-ový PL gumený čln s 5 vrstvami PVC a "zrkadlom"

Spektrum rybárskych potrieb sa z dôvodu zmien vo výbave a používaných techník neustále mení, rozširuje.

Pri moderných boilies rybároch loviacich veľké ryby sa stal čln už takmer povinnou výbavou. Kde je povolené zavážanie, tam dokáže viacnásobne zvýšiť úspešnosť rybolovu, ale aj pri zdolávaní kapitálnych kusov môže spraviť dobrú službu, napr. pri oslobodení od prekážok. Okrem rybárov loviacich nedravé ryby, sumčiari, prípadne prívlačiari môžu mať úspešnejší deň vďaka člnu a to kvôli ľahšiemu lovu v zlomoch a na miestach s kumuláciami rýb, čo by mohlo byť z brehu aj úplne nemožné. Člny z kovu či dreva si žiaľ vyžadujú príves a viac námahy. Na tento problém ponúkajú riešenie PVC člny, ich kompaktné vyhotovenie a hmotnosť ponúkajú všetkým rybárom výbornú alternatívu, nezávisle od nárokov na použitie.

Člny zaberajú len málo miesta a spolu s ich príslušenstvom ich možno výnimočne ľahko a rýchlo postaviť. Po nafúkaní sú i s pádlami okamžite použiteľné.

V závislosti od typu k nim možno použiť aj externý motor.

Odporúčame nielen rybárom, ale aj milovníkom prírody, dovolenkárom pri vode, vďaka kompaktným rozmerom ich možno kedykoľvek využiť. Nafúknuté sú za maximálne 10-15 minút. Vďaka robustnému a trvácnemu vyhotoveniu nám bude dobre slúžiť roky. Jeho materiál veľmi dobre odoláva UV žiareniu, oleju, opotrebovaniu i slanej vode, čím zaručuje vo vode stabilitu.

Technické parametre sú nasledovné:

- Materiál 5 vrstvové PVC

- Rozmer člna: 2,90x1,505x0.42 m

- Rozmer pri prenášaní: 1,10x0.65x0.40 m

- Vzduchové komory: 3+1

- Hmotnosť: 49 kg (53 kg celé balenie)

- Maximálny počet osôb: 4 osoby

- Maximálna nosnosť: 510 kg

- Maximálny výkon motora: 7.5 kW

Príslušenstvo:

- Taška na prenášanie

- 1 ks lavica

- 1 ks pumpa

- 1 ks súprava na opravu

- 1 pár pádiel