This product is currently not available.
CARPON NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CPO 4000
CARPON NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CPO 4000
Navijak CarpOn CPO 4000 s voľnobežnou brzdou

Produkty CarpOn disponujú pestrým sortimentom, medzi ktoré patria aj navijaky s voľnobežnou brzdou.

Telo navijaka CPO 4000 je grafitové, preto na hmotnosť nemôžu byť sťažnosti. Vo vonkajšom dizajne vzhľadom k použitému materiálu dominuje čierna, ktorá spolu s kovovou cievkou vytvára výborný celkový výzor produktu. K nemu prislúchajúca náhradná cievka je z grafitu.

Popri prevodovom pomere bol navijak pre ešte lepší chod inštalovaný s 5+1 ložiskami. Typ s prednou brzdou, ktorý sa doplnil zadnou voľnobežnou brzdou, čo bude veľká pomoc počas zdolávaní. Voľnobežnú brzdu radi využívajú okrem feeder rybárov a rybárov loviacich nedravé ryby aj rybári loviaci dravé ryby- Pri mnohých situáciách je jeho používanie výhodnejšie, nech je reč napríklad o nočnom rybolove.

Na cievku k navijaku sa z 30-ky šnúry zmestí aj 155 metrov, preto s tenšími šnúrami nie je problém dosiahnutie a lov na vzdialenejších miestach. Kľučka je z kovu s potrebne veľkou úchopnou časťou, vďaka čomu už nie je prekážkou ani natočenie ťažších montáží.

Produkt je dokonale univerzálne riešenie pre začiatočníkov i pokročilých rybárov, keď sa do popredia dostane pomer cena-kvalita. Možno ho používať k feeder, boilies i klasickým teleskopickým prútom.
BANAX NAVIJAK HELICON 5600NF
90.90 Eur
LINEA ALL BLACK NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU S MONOFIL VLASCOM
29.90 Eur
LINEA VIGOR CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
21.90 Eur
LINEA HYPER CARP RYBÁRSKY NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU
28.90 Eur
LINEA VIGOR NAVIJAK S VOĽNOBEŽNOU BRZDOU CARP NEW S VLASCOM
20.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER RUNNER
19.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos