DRENNAN NAVIAZANÝ HÁČIK HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE PELLET 8KS/BALENIE
DRENNAN NAVIAZANÝ HÁČIK HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE PELLET 8KS/BALENIE


Nosnosť
Nosnosť

Zásek
Zásek

Ostrosť háčika
Ostrosť háčika

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Naviazaný háčik Drennan Hooklenght Plate Wide Gape Pellet

Monifilový nadväzec prémiovej kvality vyrobený z háčikov Barbless Widge Gape Pellett. Výborný výber aj k najmäkším soft peletám, má adekvátne tenké telo, ktoré nepoškodia ani najmenšie nástrahy. Má stredne veľké rameno, široký oblúk a chemicky ostrený hrot, vďaka tomu je zásek zaručený.

Séria odporúčaná k soft peletám a živým nástrahám je vďaka vypracovaniu bez brady použiteľná na väčšine jazier s nasadenými rybami.

Hook Plate System.

Táto nová koncepcia poskytuje rybárom veľmi pohodlný systém naviazaný na 15 cm dlhú monofilovú šnúru. Vďaka uskladneniu v hladkých a rovných priestoroch poskytujú nadväzce prémiové riešenie pre všetky metódy lovu. Všetkých členov série charakterizuje presné viazanie, slučky a za ich dokonale bezpečné skladovanie zodpovedá Drennan Hook Book alebo Hook Box.


Z dvoch strán sploštený háčik s tzv. kovaným očkom, ktorý vďaka sploštenému profilu zvláda aj najvýraznejšie záťaže. Optimálny výber pri love kapitálnych rýb, hlavne ak je miesto lovu plné popadaných stromov a s množstvom prekážok.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Rozmer Farba Balenie Variant
DR407-018 DRENNAN NAVIAZANÝ HÁČIK HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE PELLET 6 18 8KS/BALENIE There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 5.70 EUR 0.71 EUR/KS 18Bronz8 ks/baleniebez protihrotu


KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK SODE
1.70 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CHINU
1.70 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CARBON K807BN
2.47 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CARBON K890BR
2.47 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK CARBON K807G
2.47 Eur
KAMASAKI NAVIAZANÝ HÁČIK SODE BN
2.47 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos