ENERGOTEAM FILETOVACÍ NÔŽ S PUZDROM NA BRÚSENIE
Popis produktu

Energo Team filetovací nôž s puzdrom na ostrenie

Mnohí rybári chcú ryby po ich ulovení aj spotrebovať. Spracovanie rýb a rybieho mäsa je dôležitým procesom ich prípravy. Šikovným pohybom noža možno dostať mäso bez akýchkoľvek kostičiek, čím možno dosiahnuť väčší záujem aj u ľudí menej obľubujúcich ryby.

Filetovací nôž je potrebne pružný, ľahký a veľmi ostrý. Vďaka týmto vlastnostiam kopíruje kostru rýb, čím umožňuje ľahšiu prácu s minimálnymi stratami. Výsledkom budú rovnomerné filety a plátky. Tak je i varenie jednoduchšie a rybie filé vysokej kvality je v neposlednom rade aj esteticky atraktívnejšie pripravené jedlo.

Dĺžka čepele je 16 cm, ktorá je vhodná k príprave väčších rýb, tolstolobik, sumec, amur.

Rukoväť je príjemná, ergonomická a čo je najdôležitejšie, dostala protišmykový povrch, ktorý sa nešmýka ani vo vlhkých dlaniach. Tým možno dosiahnuť presnú a bezpečnú prácu.

K nožu patrí aj darčekové puzdro, do ktorého umiestnený nôž sa nepoškodí, čepeľ sa nevytupý a nič nepoškodí. Na konci puzdra dostala miesto aj ostriaca časť, preto ho budeme mať vždy ostrý.

Umelohmotné časti puzdra a noža disponujú fluoreskujúcimi časťami, ktorých výsledkom je dobrá viditeľnosť aj v noci.

Je dobrou alternatívou do kuchyne, k rybolovu, k výrobe nástrahových filiet z malých rýb. S jedinečne vypracovaným puzdrom, ktoré nás nesklame v žiadnych podmienkach.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Rozmer Dĺžka Vlastnosti Balenie
80899-525 OUTDOOR FILETOVACÍ NÔŽ 30 CM S PUZDROM NA BRÚSENIE 7.70 EUR Filetovací16 cm čepeľ30 cmBrúska na nože s púzdrom1 ks nôž + púzdro


OUTDOOR RYBÁRSKA DÝKA S PLASTOVÝM PÚZDROM 21CM
5.70 Eur
OUTDOOR OSTRIČ NOŽOV
7.70 Eur
CUDA FILETOVACÍ NOŽÍK TITANIUM NITRIDE 6 FLEX
20.90 Eur
CUDA FILETOVACÍ NOŽÍK TITANIUM NITRIDE 9 FLEX
24.90 Eur
CUDA FILETOVACÍ NOŽÍK TITANIUM NITRIDE 6
21.90 Eur
CUDA FILETOVACÍ NOŽÍK TITANIUM NITRIDE 4
18.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos