This product is currently not available.
ENERGOTEAM RYBÁRSKY BIČ PIAVE
ENERGOTEAM RYBÁRSKY BIČ PIAVE
 Vývojom materiálov využívaných pri výrobe rybárskych prútov dokážeme v stále lepších cenových reláciách ponúkať aj naše kvalitné biče!
 
Bič Energo Team Piave je vyrobený z kvalitného a silného uhlíka IM8. Disponuje o niečo mäkšou charakteristikou ako Brenta, preto je rovnako vhodný k lovu väčších pleskáčov, karasov a priemerných kaprov. Rukovätná časť rúčky je zdrsnená, preto ju možno stabilne držať aj s mokrými rukami. Na koniec sa dostal kovový uzáver s gumenou vložkou, aby sa pri skladaní nepoškodili dielce.
 
Ideálna voľba aj pri gumovaní. V tomto prípade treba odrezať 50 cm zo špicu, aby dokázala guma behať von/dnu v prúte. Odporúča sa strnulá 1,4 mm navlečená do dvoch dielcov. Takto vieme uloviť aj s 0,14 mm nadväzcom väčších kaprov.
Ak prút nechceme pogumovať, vyberme hrúbky šnúr 0,12-0,14 mm. Môžeme dať aj tenšie, ale vtedy zdolávajme rybu opatrne, aby tvrdší prút pretrhol nadväzec.
 
Ak aplikujeme stonfo, vyberme si rozmer okolo 1,4 mm.
Pohodlný prút, ktorého priemery rukoväte sú nasledovné:
 
4 m-ová: 19 mm
5 m-ová: 21,3 mm
6 m-ová: 23,8 mm
Predovšetkým pri dlhých špic a bolonských prútoch je nenahraditeľný pevný materiál. Objavením sa uhlíka IM8 sa zrodili ľahké, jednoducho použiteľné prúty, s ktorými sa objavuje možnosť na reagovanie aj pri rýchlych a nečakaných záberoch.
Výrobca prút opatril rukoväťou, ktorá je typická pre match, feeder , bolonské a tele-match prúty, ktorá umožňuje pohodlné používanie aj pri držaní v ruke počas dlhšieho obdobia.
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ VIKING
5.33 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY BIČ BLADE
99.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY BIČ RIVER
115.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE
21.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos