This product is currently not available.
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT WIZARD TELE SKILL
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT WIZARD TELE SKILL

EnergoTeam Wizard Tele Skill

Obľúbená prívlačová séria ET Wizard sa rozrástla o rad prútov Tele Skill. Ak by ste chceli loviť na prívlač počas výletu či dovolenky, ale zadržal Vás popri množstve batožiny aj rozmer prúta, tak Tele Skill je riešením, aby sme sa mohli kedykoľvek tešiť zo zážitkov z UL alebo Light prívlače.

Séria Skill je teleskopický systém, vďaka ktorému disponuje výnimočne priaznivými transportnými rozmermi. Samozrejme sa ich materiálová štruktúra zhoduje s dvojdielnymi variantmi, so zachovaním pozitívnych vlastností. Má dostatočne pevný chrbát a citlivosť prislúchajúcu nahadzovanej hmotnosti, čo je dôležité k vedeniu malých nástrah a k cíteniu záberu. Má nadpriemerné transportné rozmery. Kdekoľvek pôjdeme, vieme ho vziať so sebou, trebárs aj v taške, dokonca pri medzinárodných letoch sa zmestí medzi povolenú batožinu. Nemusíme v cudzine kupovať 3-5 násobne drahšiu výstroj, vieme ju vziať so sebou.

Telo prúta je z materiálu IM12, ktorý je vďaka vysokému obsahu karbónu ľahký a silný, dobre tlmí výpady rýb. Naozajstnú citlivosť poskytuje pevná ihlová špička. V tomto výbornom prúte sa spája pružnosť a sila.

Jeho využiteľnosť ešte zvyšuje kĺzavé očko na špičke, preto môže byť špička dlhšia od klasických. A teraz prichádza pikoška! Ihlová špička je pružnejšia ako klasické špičky, preto variant 5-20 g odporúčame pre začiatočníkov, keďže dobre toleruje začiatočnícku nepozornosť.

Variant s 2-8 g s tenkou špičkou už odporúčame skôr pokročilejším rybárom.
Vzhľadom k hrúbke šnúry: k 2-8 g odporúčame 0,12 - 0,18 mm monofil,
- k 5-20 g odporúčame 0,14-0,20 mm monofilovú, ale tu prichádzajú do úvahy aj najtenšie nanofilové a pletené šnúry. Dostal sa naň závitový držiak navijaka, ultraľahké očká a odľahčená pohľadná rukoväť. Popri štýlových zelených prvkoch blanku sú na ňom korkové vložky pre ešte krajší estetický zážitok. S týmto kvalitným rybárskym prútom sa môžeme vybrať prenasledovať menšie a stredné šťuky, zubáče alebo aj protivníkov v mori.

BOKOR SPIN RYBÁRSKY PRÚT
71.90 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT WIZARD CLASSIC JIG
37.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT DROP SHOT
42.90 Eur
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
10.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT CARBON SOLID SPIN
60.90 Eur
L&K RYBÁRSKY PRÚT PROGUIDE
74.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos