EXCALIBUR HÁČIK CARP LONG SHANK BN
EXCALIBUR HÁČIK CARP LONG SHANK BN

Nosnosť
Nosnosť

Zásek
Zásek

Ostrosť háčika
Ostrosť háčika

Popis produktu

Tento háčik patrí do prémiovej kategórie rodiny háčikov Excalibur, ktorého každý detail predstavuje spoľahlivosť, silu a vynikajúcu kvalitu. Vďaka starostlivo spracovanému oblúčiku, je tento háčik vhodné použiť na lov s boiliesom – aj v súťažných podmienkach – ale môžu ho použiť aj rybári obľubujúci tradičné metódy lovu s krmítkom. Jeho menšie veľkosti dokázali obstáť aj pri feederových lovoch, keď boli záseky isté a ich hrot sa nevyštrbí ani pri love na mieste plnom prekážok.

Z dvoch strán sploštený háčik s tzv. kovaným očkom, ktorý vďaka sploštenému profilu zvláda aj najvýraznejšie záťaže. Optimálny výber pri love kapitálnych rýb, hlavne ak je miesto lovu plné popadaných stromov a s množstvom prekážok.

Rovno stojaci hrot je jedným z najstarších tvarov hrotu. V súčasnosti konečnú profiláciu získavajú modernými chemickými procesmi či lasermi, ktorá je trvácna a veľmi úspešná.

Ramienka tvaru ucha sú od začiatkov obľúbeným tvarom. Používajú ho predovšetkým pri veľkých a stredne veľkých háčikoch. Ich viazanie možno vyriešiť jednoduchým clinch uzlom. Obľúbený u boilies a heeder rybárov.

Jedna z najpoužívanejších foriem protihrotu, ktorých veľkosť závisí od tvaru, veľkosti a metódy použitia háčika. O jeho veľkosti možno povedať, že garantuje dokonalé zavesenie a optimálne držanie ryby, pričom zaručuje šetrné uvoľnenie ryby z háčika.

 

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Farba Balenie Variant
47300-001 EXCALIBUR HÁČIK CARP LONG SHANK BN 1 (8KS/BAL) There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 2.33 EUR 1Čierny Nikel8 ks / balenies protihrotom
47300-004 EXCALIBUR HÁČIK CARP LONG SHANK BN 4 (10KS/BAL) There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 2.33 EUR 4Čierny Nikel10 ks / balenies protihrotom
47300-010 EXCALIBUR HÁČIK CARP LONG SHANK BN 1/0 (6KS/BAL) There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 2.33 EUR 1/0Čierny Nikel6 ks / balenies protihrotom


DRENNAN HÁČIK CONTINENTAL BOILIE
9.30 Eur
MARUTO HÁČIK 8355BD-BN
2.68 Eur
MARUTO HÁČIK B988BD
2.68 Eur
CARP EXPERT HÁČIK CLASSIC BOILIE
4.83 Eur
CRALUSSO HÁČIK MARUSEIGO RAMIENKO S OČKOM
3.00 Eur
EXCALIBUR HÁČIK CARP BOILIES BN
2.33 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos