IBITE ŠPIČKA FEEDER - KAMASAKI PELLETT FEEDER
Popis produktu

Sada špicov iBite Feeder - Kamasaki Pellet Feeder

iBite, už len meno značky má cveng a naznačuje formu novej techniky. Každý z produktov značky iBite sa zakladá na najčerstvejších novinkách a objavoch, čím uľahčí a spríjemní každodennosť rybárov a čas prežitý na brehu.

Aktuálna séria produktov k feeder lovu ponúka viaceré zaujímavosti k nočnému lovu. Vytvorenie produktu bolo inšpirované nočnou metódou s kmitajúcim špicom. V úplnej tme môže byť pohľad na prehnutý špic a následná pomoc kapitálnej rybe na breh veľmi pekná spomienka, ale k tomu je treba vidieť v tme špic prúta, k čomu je potrebný svietiaci patrón, lampa alebo iné osvetlenie. Často sa vyžaduje buď kompromis, alebo pri rýchlej rybačke nemáme v taške žiaden podobný produkt poruke.

Na tento problém ponúkajú riešenie svietiace špice iBite, ktoré sú založené na systéme s ledkou a batériou. Na vytvorený feeder špic je potrebné umiestniť batériou opatrené Led svetlo a môže začať nočná rybačka. Po ukončení rybolovu je potrebné len vybrať Led svetlo a odložiť ho, keďže bude znovu použiteľný počas ďalšej rybačky.

Nástroj vhodný aj k rýchlym 1-2 hodinovým náhodným rybačkám.

Tento produkt je kompletná ledková feeder sada špicov, ktorú možno používať ku Kamasaki Pellet Feeder sérii, čím sa umožňuje použitie ledkových koncových špicov.

Obsah:

- 211-ová batéria

- K nej prislúchajúca Led (dostupná v 2 farebných prevedeniach)

- Náhradný špic Kamasaki Pellet Feeder (3,6 m) s iBite očkom


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Rozmer Farba Materiál Vlastnosti Balenie
IB079-367 IBITE ŠPIČKA FEEDER SKLOLAMINÁT NA KAMASAKI PELLETT FEEDER PRIEMER: 3,4MM ČERVENÁ + ČERVENÁ LED 16.90 EUR Kamasaki Pellet Feeder2 oz, Priemer: 3.4 mmČervenáSklolaminátČervená ledNáhradná špička + led + batéria


NÁHRADNÁ ŠPIČKA FEEDER COMPETITION EPOXY
25.90 Eur
CARP HUNTER NÁHRADNÁ ŠPIČKA PLUS FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA CARP EXPERT METHOD FEEDER
9.00 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA KAMASAKI SUPER FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA KAMASAKI PELLET FEEDER
8.70 Eur
NÁHRADNÁ ŠPIČKA CARP EXPERT ELITE FEEDER
9.00 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos