This product is currently not available.
INTRUDER DVOJITÝ SET POWER FEEDER
INTRUDER DVOJITÝ SET POWER FEEDER

Set Intruder Power Dvojitý Feeder - Set obsahuje 2 výborné prúty Arno Intruder Heavy feeder vyrobené z kvalitného materiálu spevneného krížovým tkaním vlákien čistého uhlíka. Dokonale sa hodí k lovu v štrkoviskách, mŕtvych ramenách, jazerách, ale trebárs aj k lovu zo dna v tečúcich vodách, kde prúdenie dovolí použitie koncovej montáže menšej hmotnosti. Je aj výbornou alternatívou ku kŕmeniu na diaľku.

Intruder Power Dvojitý Feeder set

Set Intruder Power Dvojitý Feeder - Set obsahuje 2 výborné prúty Arno Intruder Heavy feeder vyrobené z kvalitného materiálu spevneného krížovým tkaním vlákien čistého uhlíka. Dokonale sa hodí k lovu v štrkoviskách, mŕtvych ramenách, jazerách, ale trebárs aj k lovu zo dna v tečúcich vodách, kde prúdenie dovolí použitie koncovej montáže menšej hmotnosti.

K prútom dokonale pasuje navijak EnergoTeam Power Feeder rozmeru 5000, ku ktorému je pridaný kotúč šnúry Method Feeder.

Verzia Power Feeder 5000 je opatrená kužeľovitou cievkou, ktorá každým svojim parametrom napomáha dlhým náhodom. Vďaka zvýšenému vypracovaniu beží šnúra oproti tradičným cievkam omnoho voľnejšie, čím dosiahne nami vybrané miesto trebárs aj vo vzdialenosti 100 metrov.

Okrem cievky dostal miesto v masívnom grafitovom tele aj spoľahlivý mechanizmus navijaka, vonkajšok dostal príjemný čierny dizajn. O premenu záberov na úlovok napomáha veľmi jemne nastaviteľná precízna predná brzda s veľkými lamelami, ktorá sa nelepí.

Dvojicu prút – navijak dopĺňa method set, ktorý pozostáva zo 4 ks Carp Hunter method košíkov a jednej plničky. Súčasťou balenia je aj nadväzec s nástrahovým tŕňom Carp Hunter, ktorý je zodpovedný za jeden z najpraktickejších nástrahových lovov.

Do balenia sa dostal aj praktický držiak prúta a tyč, s nimi pohodlne umiestnime prút, dokonca naň môžeme umiestniť aj ďalšiu výbavu bez pocitu preplnenia.

Výborná voľba pre začiatočníkov alebo vyhľadávačov setov s priaznivým pomerom cena-kvalita. S dĺžkou 390 cm s ním už vieme vstúpiť do tajov vzdialených feedrových náhodov.

Ako bonus sa do setu dostali dve balenia svietiacich patrónov, s našim setom tak možno dosiahnuť aj príjemný nočný feeder lov.

K dvojitému Intruder setu pre dokonalú ochranu výbavy patrí veľkostne prislúchajúce puzdro s 2 priehradkami.

Celkový obsah setu:
- 2 ks prútov Arno Intruder Heavy Feeder 390 30-80 g
- 2 ks navijakov EnergoTeam Power Feeder 5000
- 2 ks 200m 0,25mm Power Method Feeder šnúry
- Carp Hunter method nadväzec s nástrahovým tŕňom
- Carp Hunter Method Feeder set 4+1
- Vidlica s tyčami + rohatinka
- 2 balenia svietiacich patrónov

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos