This product is currently not available.
INTRUDER FEEDER SET
INTRUDER FEEDER SET
Intruder Feeder set

Náš set do skorej jari obsahuje výborný Arno Intruder Heavy feeder rybársky prút vyrobený z kvalitného čistého karbónu so zosilnenými krížovými vláknami. Dokonale sa hodí na štrkoviská, mŕtve ramená, menšie vodné plochy, ale trebárs aj k lovu naťažko v tečúcich vodách, kde prúdenie umožňuje používanie koncových montáží menších hmotností. Možno si vybrať z variantu 330 a 360, dokonale sa prispôsobia k danej situácii. 

K prútom sa dokonale hodí navijak Arno Intruder Feeder rozmeru 6000, ku ktorému samozrejme prislúcha aj balenie šnúry Method Feeder.

Priemer cievky je 60 mm, čo je dostatočná šírka k tomu, aby z nej tenká šnúra (0,18-0,22 mm monofil, 0,08 mm pletená) ľahko bežala. Odľahčená plytká kovová cievka je maximálne odolná, dobre z nej beží šnúra, nepotrebujeme z nej navinúť niekoľko sto metrov. Disponuje rolničkou s ložiskom, ktorá sa točí už pri minimálnej záťaži a nezastaví sa ani pri veľkej záťaži. Masívny preklápač pôsobí esteticky, nevyvoláva dojem tenkého drôtu.    

Brzda je vyriešená tradične s lamelami kov-filc, ktorá pracuje veľmi dobre. Hrúbka osi je 5 mm, čo mu dáva potrebnú pevnosť. Navijak beží pekne plynule s tradičným tanierovým kolieskom. Disponuje kľučkou zatiahnuteľnou jediným pohybom, je vyrobená z identického materiálu ako telo navijaka.  

Prút a navijak dopĺňa method set, ktorý pozostáva zo 4 ks Carp Hunter method košíka a z jednej plničky. Súčasťou balenia je Carp Hunter nadväzec s nástrahovým tŕňom, ktorý zodpovedá za najpraktickejšie ponúknutie nástrahy pri method technike lovu.

Do balenia sa dostal praktický držiak navijaka a k nemu prislúchajúca hlava, na ktorý vieme pohodlne umiestniť náš prút, dokonca na naň vieme umiestniť ďalší kus výstroja bez pocitu preplnenia. 

Pre začiatočníkov, alebo pre rybárov vyhľadávajúcich sety s výhodným pomerom cena-kvalita. V dĺžkach 330 i 360, preto si zaručene každý nájde to pravé. K setu patrí aj 1 balenie svietiacich patrónov, preto s našim balením možno zrealizovať aj príjemný nočný feedrový lov.  

Celý obsah sady:
- prút Arno Intruder Heavy Feeder v dĺžkach 330 cm alebo 360 cm
- navijak Intruder Feeder 6000
- 200m 0,25mm šnúra Power Method Feeder
- method nadväzec Carp Hunter s nástrahovým tŕňom
- Carp Hunter Method Feeder set 4+1
- vidlička + závitový držiak s hlavou
- 1 balenie svietiacich patrónov
 

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos