This product is currently not available.
INTRUDER SET POWER FEEDER
INTRUDER SET POWER FEEDER

Set Intruder Power Feeder

Set obsahuje výborný rybársky prút Arno Intruder Heavy feeder vyrobený z kvalitného materiálu s krížovým zosilnením z čistého uhlíka. Dokonalá voľba k lovu na štrkoviskách, mŕtvych ramenách, menších plochách, ale aj k lovu zo dna v tečúcich vodách, kde prúdenie umožní použitie koncových montáží menších hmotností.

K prútom dokonale pasuje navijak EnergoTeam Power Feeder rozmeru 5000, ku ktorému je pridaný jeden kotúč šnúry Method Feeder.

Verzia Power Feeder 5000 je opatrená kužeľovitou cievkou, ktorá každým svojim parametrom napomáha dlhým náhodom. Vďaka zvýšenému vypracovaniu beží šnúra oproti tradičným cievkam omnoho voľnejšie, čím dosiahne nami vybrané miesto, trebárs aj vo vzdialenosti 100 metrov.

Okrem cievky dostal miesto v masívnom grafitovom tele aj spoľahlivý mechanizmus navijaka, vonkajšok dostal príjemný čierny dizajn. K premene záberov na úlovok napomáha veľmi jemne nastaviteľná precízna predná brzda s veľkými lamelami, ktorá sa nelepí.

Dvojicu prút – navijak dopĺňa method set, ktorý pozostáva zo 4 ks Carp Hunter method košíkov a jednej plničky. Súčasťou balenia je aj nadväzec s nástrahovým tŕňom Carp Hunter, ktorý je zodpovedný za jeden z najpraktickejších nástrahových lovov.

Do balenia sa dostal aj praktický držiak prúta a tyč, pomocou ktorých pohodlne umiestnime prút, dokonca naň môžeme umiestniť aj ďalšiu výbavu bez pocitu preplnenosti.

Výborná voľba pre začiatočníkov alebo vyhľadávačov setov s priaznivým pomerom cena-kvalita. S dĺžkou 390 cm s ním už vieme vstúpiť do tajov feedrových vzdialených náhodov.

Ako bonus sa do setu dostalo aj balenie svietiacich patrónov, preto s našim setom možno zažiť aj príjemný nočný feeder lov.

Celkový obsah setu:
- Prút Arno Intruder Heavy Feeder 390 30-80 g
- Navijak EnergoTeam Power Feeder 5000
- 200m 0,25mm šnúra Power Method Feeder
- Carp Hunter method nadväzec s nástrahovým tŕňom
- Carp Hunter Method Feeder set 4+1
- Vidlica s tyčami + rohatinka
- 1 balenie svietiacich patrónov

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos