KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE
KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnosť
Nosnosť

Jednoduchá preprava
Jednoduchá preprava

Popis produktu

Bič Kamasaki River

Značka Kamasaki zoraďuje v ponuke produkty s priaznivým pomerom cena-kvalita. Súčasťou je aj rad prútov vhodný k plávanej v tečúcich vodách. Séria River je rad masívnych a odolných bičov, ktoré vďaka využitým moderným technológiám a pevnému uhlíku IM6 dobre zvládajú aj ťažké podmienky.

Vďaka technologickému vývoju sú dostupné stále ľahšie a lepšie zaťažiteľné uhlíkové prúty, ktoré sú oproti kompozitným prútom omnoho lepšie ovládateľné. Aj tento faktor bol dôležitý pri sérii River. Vďaka tomu si zastane miesto aj proti silnejším rybám v tečúcich vodách.

K tejto sile sa pridružujú vyzreté vonkajšie prvky a potrebne tenké vypracovanie, ktoré je základnou požiadavkou pri vytváraní všetkých moderných prútov.

V sérii, okrem rezervami disponujúcemu uhlíku dostali všetky prvky X-tkanie, čím vznikol maximálne pevný, predsa však pružný prút k plávanej, vhodný aj k nasadeniu v tvrdších podmienkach.

Prút možno použiť aj s gumou, ale odporúča sa použitie adaptéra k pripevneniu použitej montáže.

Nezávisle od veku odporúčaná séria disponuje skvelým pomerom cena-kvalita. Dokonalá voľba aj pre rybárov oboznamujúcich sa s plávanou v tečúcich vodách.


Objavenie sa materiálov z uhlikových vlákien spôsobilo revolúciu takmer v každom odvetví, inak tomu nie je ani v rybárstve. S prútmi vyrobenými z IM6 uhlíka sa obavila nová generácia rybárskych prútov, ktorá popri menšej hmotnosti a ladnejšiemu vedeniu vie súťažiť so sklenými kompozitnými prútmi podobnej kategórie.
Hlavne u špic a bolonských prútoch je dôležité, aby boli pohodlne použiteľné aj pri držaní v ruke, čoho hlavným predpokladom je vhodne vypracovaná rukoväť. Zdrsnená protišmyková rukoväť zaručuje stabilné držanie, čím zaručuje sebaistý, rýchly a účinný lov.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
11055-400 KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE 4M 21.90 EUR 4 m410-30 gB121 cm114 g
11055-500 KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE 5M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 24.90 EUR 5 m510-30 gB121 cm167 g
11055-600 KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ RIVER POLE 6M There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 29.90 EUR 6 m610-30 gB121 cm278 g


KAMASAKI RYBÁRSKY BIČ VIKING
5.33 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY BIČ BLADE
99.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY BIČ RIVER
115.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos