KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Váha, komfort
Váha, komfort

Vzdialenosť hodu
Vzdialenosť hodu

Popis produktu

Kamasaki Super Carp boilies prút

Prút Kamasaki Super Carp ponúka riešenie pre rybárov oboznamujúcich sa s boilies lovom a aj pre zástancov tejto metódy lovu.

Firma Kamasaki zoraďuje vo svojej palete výrobky s výhodným pomerom cena-kvalita. Jej časťou je aj tento prút vhodný ku klasickému lovu zo dna alebo k boilies lovu.

Dnešní moderní rybári loviaci veľké kapry si radi rozširujú výbavu o množstvo ponúkaných doplnkov a nástrah, ale len opatrne idú do výberu prútov. Pre nich je dokonalým variantom tento 3,6 metrový boilies prút Super Carp. Séria s výhodným pomerom cena-kvalita poskytuje riešenie k vyskúšaniu si lovu veľkých rýb a k boilies lovu.

Prút má adekvátne pevný chrbát, a predsa je pružný. Vďaka materiálu dokáže do istej miery tolerovať začiatočnícke nezdary.

Jeho 3,5 librová vrhacia záťaž a EVA rukoväť poskytuje výborné riešenie k odskúšaniu a naučeniu sa dlhých náhodov, samozrejme však s navijakom adekvátneho rozmeru 5-8000. Odporúčame s ním používanie navijakov s voľnobežnou brzdou a elektronických signalizátorov, keďže prilákanie veľkých kaprov je často časovo náročné, záber môže nastať kedykoľvek, neoplatí sa prísť o rybu nášho života.

Dobrá voľba pre boilies začiatočníkov a pre vyhľadávačov pomôcok s výhodným pomerom cena-kvalita. Nezávisle od skúseností odporúčaný produkt.

Dostupný v 2-3 dielnom variante.


Kompozitné karbónové prúty znamenajú prechod medzi prútmi vyrobenými na báze uhlíka a prútmi zo sklených vlákien. Ich podstatou je, aby využili prednosti oboch základných materiálov. Výsledkom je rad prútov, ktoré sú ľahšie a pevnejšie, ako prúty zo skleného vlákna, a odolnejšie voči vonkajším fyzikálnym vplyvom ako karbónové prúty.

Podobne ako na iných boilies prútoch, ktoré su uspôsobené na dosiahnutie vzdialených miest, na tento prút nainštalovali dlhšiu rukoväť, ktorej precízne definovaná dĺžka pomáha pri úspešnom náhode a zdolávaní. Na konci rukoväte vytvorená duplonová rúčka, ktorá uľahčí umiestnenie prútu na rod-pode. Ani pri výraznom a rýchlom zábere nedovolí vyšmyknutie prútu z gumenej vidlice.

Na prút bol aplikovaný najčastejšie používaný skrutkový držiak navijaka. Jeho niekoľko desaťročí trvajúca obľúbenosť tkvie v jednoduchosti a spoľahlivej konštrukcii. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, z ktorých jednu možno upevniť rozmernou maticou.

Tzv. SIC (silícium-karbid) očká boli od začiatku typické pre prúty najvyššej kategórie. V súčasnosti vývojom technológií sú používané v širšom okruhu. Vďaka nadpriemernej odolnosti voči opotrebovaniu a vyslovene malej hmotnosti sa stali jednými z obľúbených typov pre výrobcov prútov.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
10713-360 KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP, 2DIELNY, 3,5LBS, 3,60M 29.90 EUR 3,60 m23.5 lbsB185 cm442 g
10714-360 KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP 3,60M 3,5LBS 3 DIELNY 31.90 EUR 3,60 m33.5 lbsB127 cm485 g


CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT DOUBLE TIP
84.90 Eur
67.90 Eur
THE ONE RYBÁRSKY PRÚT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
168.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT LONG CAST NEO
79.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
56.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
59.90 Eur
CARP EXPERT BOILIESOVÝ PRÚT MAX1
54.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos