KAMASAKI SUMCOVÝ NAVIJAK SUPER CAT 8000
KAMASAKI SUMCOVÝ NAVIJAK SUPER CAT 8000

Nosnosť
Nosnosť

Akcia prutu
Akcia prutu

Brzdný systém
Brzdný systém

Ukladanie vlasca
Ukladanie vlasca

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Popis produktu

Sumčiarsky navijak Kamasaki Super Cat 8000

Značka Kamasaki zoraďuje v ponuke produkty s výhodným pomerom cena-kvalita. Jej súčasťou je aj tento veľmi masívny, potrebne robustný sumčiarsky navijak s prednou brzdou. Kamasaki Super Cat 8000 ponúka cenovo priaznivé riešenie aj rybárom oboznamujúcim sa s lovom sumcov, ale aj jeho priaznivcom.

Estetický dizajn a veľmi silné grafitové telo a silu vyžarujúce doplnky charakterizujú najnovšieho člena série Super Cat, ktorý je dokonalým druhom pre prúty tejto série.

Prevodový pomer 4,1:1 je priemerným číslom, čo znamená, že sa rotor otočí dookola 4x okolo osi na jedno otočenie. To je optimálne pri väčších hmotnostiach, či pri love väčších rýb.

Má masívne, robustné a potrebne silné grafitové telo a jednoduchý, avšak potrebne sebavedomý mechanizmus. (Os je zo 6mm hrubej ocele!). Stabilitu a potrebnú produkciu sily podporuje aj masívna drevená úchopná časť.

Jeho funkcionalitu ďalej navyšuje prakticky sklopiteľná kľučka, ktorú možno sklopiť stlačením jedného tlačidla, čo je veľmi priaznivé pri prenášaní.

Na rozmernú, silnú hliníkovú cievku možno bezpečne navinúť hrubé monofilové i pletené šnúry. Vďaka kapacite je vhodná aj k lovu vyvážaním, ale aj pri love zo dna z brehu.


Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
Na navijak sa dostala prvá brzda s veľkými lamelami typická pre vyššie kategórie, ktorá s precízne vypracovaným pohonom tvorí nezdolateľný pár. Hlavne pri zdolávaní veľkých rýb je dôležité, aby sa regulačnou skrutkou nachádzajúcou sa v prednej časti navijaka dalo rýchlo a adekvátne reagovať na aktuálnu situáciu.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20419-800 KAMASAKI NAVIJAK SUPER CAT 8000 40.90 EUR 80003Predná brzda4,1:1GrafitHliník0,45 mm / 245 m628 g


ENERGOTEAM NAVIJAK SPECIALIST CATFISH
45.90 Eur
BANAX NAVIJAK S CNC KĽUČKOU SI7000P KOÓS SERIA
131.90 Eur
BANAX KOÓS CNC KĽUČKA SI7000P
21.90 Eur
ARNO NAVIJAK GIANT CAT
65.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK BLUE METAL 7000
39.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos