This product is currently not available.
KAMASAKI TRIPOD SADA S EVA DRŽIAKOM NA PRÚT
KAMASAKI TRIPOD SADA S EVA DRŽIAKOM NA PRÚT

Kamasaki Tripod sada Eva s držiakom prúta

V ponuke Kamasaki sa objavila Tripod sada, nástroj prinášajúci výnimočné riešenie za veľmi priaznivú cenu, ktorý si výborne zastane svoje miesto na takých úsekoch brehu, kde sa klasické vidličky použiť nedajú, alebo len ťažko.

Nech je reč o kamennom brehu alebo o móle, kde je postavenie feeder prútov problematické, riešenie nám v týchto podmienkach ponúkne sada Kamasaki tripod.

Na konci tripodu sa nachádza závitová hlava, do ktorej jednoducho zatočíme k nemu prislúchajúcu hlavu EVA so 6 rebrami, oceníme ju trebárs pri používaní picker prútov, aj pri love v tečúcich vodách.

Váha produktu je 1,2 kg. Minimálna výška je 56 cm, nohy sa nachádzajú vo vzdialenosti 50 cm od seba. Základná výška je 90 cm, ale keďže sa dajú jeho teleskopické nohy nastaviť, možno dosiahnuť výšku 115 cm, čo môže byť osožné pri feeder love v tečúcich riekach. Vďaka nastaviteľným nohám ho možno stabilne postaviť aj na nerovnom povrchu.

Tento veľmi užitočný nástroj možno postaviť za 1 minútu, ani jeho prevoz nespôsobuje vážnejšie problémy.

Dokonalá voľba pre začiatočníkov i pokročilých, ak vodná plocha nedovolí použitie inej metódy, vďaka jeho priaznivej cene je dobrou voľbou pre darček, ktorýkoľvek mladý rybár sa môže tešiť tejto dokonalej viacfunkčnej pomôcke k feeder lovu.

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SADA NA OCHRANU RÝB + VÁHA
36.90 Eur
28.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos