This product is currently not available.
L&K RYBÁRSKY PRÚT NA PRÍVLAČ PERCH BLADE UL
L&K RYBÁRSKY PRÚT NA PRÍVLAČ PERCH BLADE UL

Prívlačový prút L&K Perch Blade UL

Legendárne a veľmi úspešné prívlačové prúty Spin Blade obalili do nového moderného rúcha. Doplnené o skúsenosti Bélu Lukácsiho ponúkajú rybárom jednu z najlepších prívlačových sérií roku 2020. Z tejto ponuky nesmie chýbať ani najjemnejší kus série, preto sa k radosti UL rybárov obnovil aj Perch Blade.

Jedna z najdôležitejších častí sa skrýva v citlivej špičke vyrobenej z kompaktného uhlíka, ktorá upravuje náhodové vlastnosti a citlivosť záberov.

Okrem výbornej špičky slúži uhlíkový materiál IM12 k tomu, aby sme cítili všetky pohyby najmenších umelých nástrah. Počas záseku a zdolávania špic a blank potrebne stvrdne, preto sa netreba obávať, ak sa na háčik dostane väčšia ryba.

Už z názvu je evidentné, že bol optimalizovaný k lovu ostrieža, avšak výborne sa hodí aj k lovu jalca alebo boleňa. Môžeme ho použiť s monofilovou, alebo aj s tenkou pletenou šnúrou.

Obnovila sa aj prepracovanosť rukovätí prútov, ktorá bola vytvorená spojením deleného korkového a duplonového materiálu. Popri praktickejšom čistení napomáha taktiež k lepšej stabilite úchopu počas náhodov a zdolávaní.

Zvýšená pozornosť série bola venovaná novému radu NT očiek so Sic vložkami, ktoré zabránia aj náhodnému neželanému natočeniu šnúry.

V spodnej časti má skrutkový držiak navijaka, ku ktorému sa odporúča použitie navijaka rozmeru 800-2000, pre komfortné používanie boli opatrené potrebne veľkým závesom háčika.

Celá séria zaručuje výbornú použiteľnosť ku ktorejkoľvek technike UL prívlače, ako aj jedinečné zážitky. 

BOKOR SPIN RYBÁRSKY PRÚT
71.90 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT WIZARD CLASSIC JIG
37.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT DROP SHOT
42.90 Eur
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
10.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT CARBON SOLID SPIN
60.90 Eur
L&K RYBÁRSKY PRÚT PROGUIDE
74.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos