BANAX NAVIJAK S CNC KĽUČKOU SI7000P KOÓS SERIA
BANAX NAVIJAK S CNC KĽUČKOU SI7000P KOÓS SERIA

Nosnosť
Nosnosť

Akcia prutu
Akcia prutu

Brzdný systém
Brzdný systém

Popis produktu

Pri jeho výrobe bolo potrebné množstvo skúseností a znalostí. Jeho vyvážená, ohromne silná predná brzda je precízne nastaviteľná, čo je veľmi dôležité počas zdolávania.
Vďaka použitiu 6 ks nehrdzavejúcich guľôčkových ložísk a využitiu výborného, spomaleného prevodového pomeru (3.7:1) je výsledkom omnoho väčší prenos výkonu.
Malý prevod kvôli použitiu veľkej cievky nie je vôbec nevýhodou. Dokonca, ďalšou zvláštnosťou tohto robustného navijaka je duralová cievka lisovaná za studena. Dvojnásobne hrubá os cievky a uzatvorené, aj morským vodám odolajúce ložiská zaručujú dlhú životnosť.
Na navijak sa dostala dokonale fungujúca predná brzda. Jej veľká výhoda je, že vieme predísť strate ryby spôsobenej rýchlym výpadom zdolávanej ryby. Brzdu navijaku sa oplatí ešte pred zahájením rybačky nastaviť tak, aby bol v súlade s ostatnými prvkami výstroje. Na cievke navijaka sa nachádza skrutka na reguláciu brzdnej sily, vďaka ktorej je priebeh zdolávania rýchle a účinne kontrolovateľný.
Pri zdolávaní veľkých rýb je nenahraditeľným spoľahlivá výstroj. Navijak s kovovým telom nie len výzorovo, ale aj kvalitou patrí do vyššej kategórie.

Pri zdolávaní veľkých rýb je spoľahlivá výstroj nevyhnutnosťou. Navijak s kovovým telom patrí nielen vlastnosťami, ale aj kvalitou k najvyššej kategórii.
Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
Na navijak sa dostala prvá brzda s veľkými lamelami typická pre vyššie kategórie, ktorá s precízne vypracovaným pohonom tvorí nezdolateľný pár. Hlavne pri zdolávaní veľkých rýb je dôležité, aby sa regulačnou skrutkou nachádzajúcou sa v prednej časti navijaka dalo rýchlo a adekvátne reagovať na aktuálnu situáciu.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
21601-702 BANAX NAVIJAK S CNC KĽUČKOU SI7000P 6LOŽ. KOÓS SERIA 131.90 EUR 70006Predná brzda3,7:1KovKov0,52 mm / 240 m945 g


ENERGOTEAM NAVIJAK SPECIALIST CATFISH
45.90 Eur
BANAX KOÓS CNC KĽUČKA SI7000P
21.90 Eur
ARNO NAVIJAK GIANT CAT
65.90 Eur
56.90 Eur
KAMASAKI SUMCOVÝ NAVIJAK SUPER CAT 8000
40.90 Eur
ARNO NAVIJAK SENGOKU
43.90 Eur
37.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK BLUE METAL 7000
39.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos