CARP EXPERT NAVIJAK NEO DISTANCE 9000
CARP EXPERT NAVIJAK NEO DISTANCE 9000

Vzdialenosť hodu
Vzdialenosť hodu

Priebežné
Priebežné

Brzdný systém
Brzdný systém

Popis produktu

Najnovší člen série navijakov Carp Expert Neo.Na vodnom brehu sa tieto navijaky prezentujú pohľadným dizajnom, ako je tomu aj u Neo Distance 9000.Ale výzor nie je všetko, alebo predsa?K výzoru sa pripája aj zostavenie navijaka, obrovská cievka na dlhé náhody. Ide o priemer 80 mm s výškou 40 mm!!! K tomu, aby dlhé náhody fungovali, potrebujeme prvé veľké očko, ktoré je pri boilies rybárskych prútoch často 50-ka.Je z grafitu, na ktorý môžeme dať aj pletenú šnúru, ktorá má výhodu v tom, že od monofilovej môžeme použiť omnoho menšiu hrúbku pri rovnakej pevnosti v ťahu a nahodenie veľkého množstva šnúry bude mať len minimálne predĺženie, preto záber okamžite pocítime. Samozrejme môžeme ho použiť aj s monofilovou kmeňovou šnúrou (so zapojením pleteného náhodového nadväzca), v prípade feeder lovu je hrúbka klasickej šnúry okolo 0,20 mm, pri boilies love 0,25 mm.Milovníci boilies lovu v extrémnych prípadoch, ak treba nahodiť extrémne ďaleko a podmienky to dovoľujú (bez prekážok), zvykli zliezť po 0,18-0,20 mm hrúbku. Rozmerom cievky vďačíme za to, že veľmi rýchlo navinie koncovú montáž, na jedno otočenie kľučky získame až 1 meter šnúry!Pri takýchto veľkých navijakoch sa šnúra rada zbehne pod cievku, ale nie pri tomto navijaku, pretože sa na spodok dostal umelohmotný okraj, ktorý tejto nepríjemnosti zabráni.Na veľkú cievku sa dostali obrovské brzdné lamely, ktorých spoluprácou vznikol precízne nastaviteľný nelepiaci sa mechanizmus.V navijaku sa nachádza 6+1 ložisko, ktoré zabezpečujú navijaku plynulý chod, keď ho pootočíme, necítime takmer žiaden odpor.Kovová kľučka je adekvátne silná a pevná, ale zostala rovnako ľahká. Ľahkosť je charakteristická pre celý navijak, veď pri realizácii ďalekých náhodov veľa závisí aj od dynamiky, čo s ťažkým navijakom nie vždy dokážeme splniť.6 mm oceľová os!V tomto navijaku sa spája sila, spoľahlivosť a dosiahnutie veľkých vzdialeností.


Pohon navijaka dostal kovový kryt. Pre spoľahlivosť, odolnosť a pohodlné používanie, ktoré zabezpečuje ľahká konštrukcia z grafitu je tento materiál obľúbený u výrobcov navijakov.
Pri realizovaní dlhých hodov majú všetky prvky montáže, tým pádom aj navijak, dôležitú úlohu. Pre dosiahnutie čo možno najdlhšieho hodu sa na navijak dostala špeciálne vyvinutá ľahká grafitová cievka na dlhé náhody, ktorá prijme veľké množstvo šnúry.

Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Rozmer Počet ložísk Brzdový systém Prevodový pomer Materiál tela navijáka Cievka Kapacita cievky Hmotnosť
20202-900 NAVIJAK CARP EXPERT NEO DISTANCE 9000 65.90 EUR
43.90 EUR
90006+1Obrovská lamelová predná brzda4,1:1GrafitGrafit0,40 mm / 260 m606 g


CARP EXPERT NAVIJAK NEO CAST 150+
65.90 Eur
CARP EXPERT NAVIJAK UNI METHOD 6000 LC
81.90 Eur
BENZAR NAVIJAK CONCOURSE METHOD FEEDER 8500
165.90 Eur
CARP EXPERT MAX2 LONG CAST 8000 NAVIJAK NA ĎALEKÉ HODY
78.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos