This product is currently not available.
NAVIJAK KAMASAKI ELITE SPIN
NAVIJAK KAMASAKI ELITE SPIN
Vývoj prívlačových navijakov je každopádne háklivé územie. Treba nájsť takú kvalitu, ktorá počas dlhých rokov zvláda vysoké nároky, ktoré táto metóda vyvíja voči navijakom, ale nesmieme to ani prehnať, aby nebola cena tejto kvality pre bežného smrteľníka nezaplatiteľná.
Na tejto ostrej hrane sa nachádza aj Kamasaki Elite Spin, ktorý je vďaka použitým kvalitným materiálom trvácnym kusom v našej kolekcii. Kovová cievka i kľučka a silný preklápač sú tri jeho najočividnejšie vlastnosti. Tieto všetky sa pripájajú k masívnemu grafitovému telu a rotoru, tým dostávame navijak s precíznymi spojmi s plynulým tichým chodom. Precíznosť je aj potrebná, veď počas prívlače dostáva náš navijak vyššiu záťaž ako je priemer. Musíme bez prestávky točiť a to pod záťažou, najväčšiu záťaž navijaku spôsobujú rozmerné rotačky, nakoľko všetok odpor musí prevziať on.
Prevodový pomer 5,1:1 sa popasuje s týmito úlohami. Je presne tak pomalý, aby sme s ním vedeli vyvinúť silu, ale je aj dosť rýchly, aby sme poskytli našej nástrahe potrebnú rýchlosť. Do navijaka sa dostalo 7+1 ložísk, z ktorých dve sú na najdôležitejších miestach, v mieste vstupu kľučky.
Na navijak môžeme navinúť aj dostatočné množstvo šnúry, ktorá môže byť pletená, alebo monofilová. Precízne vypracovaná kovová cievka nebude poškodzovať ani jednu z nich.
Vo vrchnej časti navijaka dostala miesto precízne nastaviteľná brzda, ktorá sa samozrejme nelepí.
Toto všetko je tou správnou odpoveďou pre rybára, ktorý nechce mínať majetok za jeden spoľahlivý navijak, ale predsa chce svoje schopnosti posunúť do vyššej kategórie.
ENERGO TEAM SPIN NAVIJAK
31.90 Eur
KAMASAKI NAVIJAK SUPER FD
10.90 Eur
WIZARD NAVIJAK SAMURAI SPIN
35.90 Eur
BOKOR NAVIJAK PRO SPIN
42.90 Eur
WIZARD NAVIJAK NA PRÍVLAČ SPIN II
28.90 Eur
ARNO NAVIJAK CONQUEROR
34.90 Eur
26.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos