PROMIX LIVER
Popis produktu

Promix Liver

Promix LIVER je najsilnejšia selektívna zmes na naozaj veľké ryby. V palete produktov nám chýbala letná zmes na veľkých kaprov s naozaj EXTRA účinkom. Tak sa narodila zmes LIVER.

V rybích zmesiach sme aj doposiaľ používali množstvo rybej múčky, veď v tejto kategórii pri dobrých zmesiach práve tá tvorí základ. V prípade LIVER sme túto hranicu zdvihli o jednu úroveň, tým ide o náš mix s druhým najväčším množstvom rybej múčky. Okrem množstva hrala dôležitú úlohu aj kvalita, preto sú chrbticou mixu 2 najlepšie sa rozpúšťajúce rybie múčky, ktoré disponujú najvyššou biologickou hodnotou. K nim sme primiešali najlepšiu rozpustnú hydinovú pečeňovú múčku, krvnú múčku a prémiové rybie oleje.

Okrem kvalitných prísad je dôležitý aj rozmer zŕn, pre selektívny účinok bol LIVER obohatený o hrubšie zrná, celé pelety. Počas namiešania je kvôli tomu a extrémnemu obsahu rybej múčky a rybieho oleja dôležité, aby sme ju pre dosiahnutie dokonalej konzistencie navlhčili v 2 alebo viacerých častiach.

TENTO MIX SI VYŽADUJE VEĽMI MÁLO VODY K ZAMIEŠANIU! JE DOKONALÝ VTEDY, KEĎ JE EŠTE SUCHÝ. POMER JE PRIBLIŽNE 2,5-3 DL VODY NA SÁČOK.

V ňom obsiahnuté prísady zvyšujúce chuť do jedla, aminokyseliny a bielkoviny rýchlo prilákajú ku košíku ryby z okolia.

Silnú vôňu má LIVER z pečeňovej, rybej, krvnej múčky a rybieho oleja, neobsahuje žiadne ARÓMY!



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
PML00-000 PROMIX LIVER 800G 9.00 EUR 11.25 EUR/KG Liver800 g


CUKK KŔMNÁ ZMES
4.43 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES
2.48 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES NASHI PATENTKA
5.33 Eur
BENZAR MIX ICE MIX 500G
2.37 Eur
CUKK KŔMNÁ ZMES TTX PLUSZ 1,5KG
5.81 Eur
BENZAR MIX METHOD MIX 1KG
3.40 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos