This product is currently not available.
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT PRO POWER FEEDER
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT PRO POWER FEEDER

Našťastie sa stále častejšie na jazerách stretávame s kapitálnymi kaprami, amurmi. Musíme s nimi však súťažiť aj z hľadiska výstroje! V prvom rade potrebujeme silný prút s pevným chrbtom.

Presne ako je Carp Expert PRO Power Feeder. Materiál karbón IM10 ho obohacuje výbornými náhodovými vlastnosťami a neuveriteľnou silou. Prečo je dobrý prút s pevným chrbtom k náhodu? Pretože jeho špic a stredná časť dokáže vystreliť našu koncovú montáž neuveriteľnou silou. S prútom s pevným chrbtom vieme "ukázať" smer, ktorým chceme nahodiť.

Výsledok: Isté a presné náhody, aj v nehostinných poveternostných podmienkach. Tento prút bol testovaný aj vo vetre nad 40 km/h, z ktorých vyššie percento náhodov sa podarilo presnejšie, ako s kontrol rybárskymi prútmi s podobnou vrhacou záťažou. Záhada sa skrýva vo švihu! Mäkší prút sa počas náhodu viac ohne, čím strácame na sile a rýchlosti.

S Carp Expert PRO Power Feeder môžeme dosiahnuť dynamickejšie náhody a k náhodom na rovnaké vzdialenosti nemusíme vynaložiť takú silu, ako s klasickým rybárskym prútom. Závitový držiak navijaka dokonale drží k nemu prislúchajúce 5-6000 navijaky na dlhé náhody. Koniec rúčky dostal protišmykový povlak pre pohodlnejšie náhody. Jeho prvé očko je prispôsobené k odporúčaným rozmerom navijakov, jeho priemer je 30 mm. A zovňajšok prútu je veľmi atraktívny, vďaka čierno-červeným štýlovým prvkom na to nebudú žiadne sťažnosti.

Dôležité je vyzdvihnúť veľké očká prúta, teda ich priemer je väčší oproti klasickým!!! Šnúra beží ľahko, nespôsobujú jej problémy ani chumáče. Pri výbere šnúr považujeme za ideálne monofilové s hrúbkami 0,20-0,22 mm, prípadne k nim sa hodiace teflónové, pletené vrhacie nadväzce 0,18 a 0,20.

Počítajme s tým, že rybársky prút bol vyvinutý pre väčšie ryby od klasických. Môže byť, že ulovenie karasov, pleskáčov a menších kaprov neprinesie veľké potešenie, ale vynahradí nám to väčšími, nad 3-4 kg vážiacimi rybami a kapitálnymi jedincami.

CARP HUNTER RYBÁRSKY PRÚT PLUS FEEDER
34.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT METHOD FEEDER PINK
76.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT NO LIMIT METHOD FEEDER
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT UNIVERSAL FEEDER
81.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE FEEDER
121.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT CONCOURSE METHOD FEEDER
240.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos