This product is currently not available.
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT ALPHA BOLO
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT ALPHA BOLO
Jeden z členov obnovenej rodiny rybárskych prútov Kamasaki.
 
Teleskopický prút s očkami pre jemné montáže. Odhliadnuc od jeho dlhých častí, podobá sa na skladacie prúty, čo vlastne aj z veľkej miery je. Vieme ho používať tak, ako aj skladacie prúty. K plávanej pri brehu. Avšak s bolom, ak by sme chceli, vieme loviť aj trochu viac vnútri, ako so skladacím prútom. Samozrejme, ak nám to prúdenie dovolí. Najdlhší 6 metrový variant sa hodí pri plávanej v tečúcich vodách. S touto dĺžkou už na mnohých miestach dočiahneme tam, kde je vhodná hĺbka vody. Kŕmne miesto si vieme vytvoriť a nemusíme pri každom druhom náhode viazať háčik kvôli pretrhnutej montáži.
 
Predstavme si použiteľné hrúbky šnúr:
 
Lov pleskáčov v stojatej vode: Kmeňová šnúra 0,14 mm-ový, nadväzec 0,10-0,12 mm.
 
Lov pleskáčov v tečúcej vode: Tu z hľadiska kmeňovej šnúry môžeme ísť po 0,16, ak sme si istí, že sa hlavné olová nezaseknú na dne. Preto treba hrubšiu šnúru, ak sa háčik zasekne, nech sa odtrhne nadväzec, a nestratí sa plavák, aby nebolo treba celú montáž viazať nanovo.
 
Lov kaprov: 0,16 mm-ová kmeňová šnúra / 0,14 mm-ový nadväzec (ak to situácia dovolí a nie je prekážka v našom okolí, môže byť aj 0,16/0,16, aby sme naisto dokázali uloviť väčšiu rybu.
 
Materiál prúta je IM 6 Carbon, ktorý je potrebne ľahký, silný a pružný v jednom. Počas zdolávania zhltne silu ryby, nie v našich rukách sa koncentruje ťahanie.
 
Držiak navijaka bezpečne drží malé navijaky rozmerov 1000/2000/3000. Presne taký, aký k týmto bolognézovým prútom pasuje.
Rad očiek so SIC vložkou disponuje odľahčeným rámom a stopkami, pre lepšie rozloženie hmotnosti prúta. Okrem materiálu prúta mnohé závisí aj od hmotnosti očiek. Čím sú ťažšie očká smerom k špicu, tým prehnutejší bude prút.
 
Odporúčame pre začiatočníkov, aj pre pokročilých rybárov.
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT VIKING BOLO
9.90 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT BLADE BOLO
115.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT ALLROUND BOLO
87.90 Eur
BENZAR RYBÁRSKY PRÚT RIVER BOLO
137.90 Eur
KAMASAKI PRÚT RIVER BOLO
24.90 Eur
ARNO PRÚT BOLOGNESE BLACK
43.90 Eur
30.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos