CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY

Citlivosť indikácie záberu
Citlivosť indikácie záberu

Pomer cena/kvalita
Pomer cena/kvalita

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Popis produktu

Prút Carp Expert Junior Double Tip Heavy

Carp Expert Double Tip zapĺňa prázdne miesto na rybárskom trhu.

Rybársky prút s úžasným systémom je svojim vymeniteľným prvým dielom dokonalý ku každodennému lovu. Najkratší dielec je výborným druhom detských rybárov, skúseného rybára, alebo pre toho , kto sa s týmto športom len oboznamuje.

Boilies špička je nenahraditeľným výberom pre tých, čo lovia v kanáli amura, kapra alebo šťuku s veľkou nástrahovou rybkou alebo lovia tzv. výtlačnou metódou.

Kmitajúca špička pracuje dokonale s klasickými feeder košíkmi, pri love na ťažko s olovom. Popri tom môžeme pokojne zapojiť tieto citlivé špičky k lovu zubáča z člna či brehu. Odporúčame: K všetkým variáciám lovu na ťažko.

Telo prúta vyrobené z karbónu IM 10 disponuje výnimočnou zásobou sily, preto počas lovu kapra zo dna maximálne splní naše nároky.

S boilies dielcom dostaneme 3 librový prút, ktorým môžeme nekompromisne realizovať moderný rybolov, s feeder dielcom zas môžeme realizovať techniku lovu na ťažko s jemnou montážou na vysokej úrovni.

Výborná voľba pre tých, ktorí by chceli loviť oboma metódami, pričom však nechcú utratiť majetok k zakúpeniu potrebnej výbavy.

 


Objavenie sa uhlíka IM10 znamenalo obrovský pokrok vo vývoji rybárskych prútov. Oproti starším prútom ich charakterizuje ladnejšie a jednoduchšie vedenie nástrahy a znásobené odolávanie voči záťaži. Použiteľné ako v hobby, tak aj v súťažných podmienkach.

Pre boilies prúty je typická jednoduchá a efektívna rukoväť. Precízne navrhnutá dĺžka a počas výroby použitý stabilný a pohodlný duplonový povrch maximálnym spôsobom uspokojí nároky rybárov.

Tzv. SIC (silícium-karbid) očká boli od začiatku typické pre prúty najvyššej kategórie. V súčasnosti vývojom technológií sú používané v širšom okruhu. Vďaka nadpriemernej odolnosti voči opotrebovaniu a vyslovene malej hmotnosti sa stali jednými z obľúbených typov pre výrobcov prútov.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Prepravný Rozmer Hmotnosť
13394-300 CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT JUNIOR DOUBLE TIP HEAVY, 3+1+2DIELNY, 3,0LBS, 3,00M 65.90 EUR
51.90 EUR
3,00 m3+1+23 lbs106 cm260 g


CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT DOUBLE TIP
84.90 Eur
67.90 Eur
KAMASAKI RYBÁRSKY PRÚT SUPER CARP
29.90 Eur
THE ONE RYBÁRSKY PRÚT BOILIESOVÝ NA ĎALEKÉ HODY CAST LCX-13
168.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT LONG CAST NEO
79.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW TELECARP
56.90 Eur
CARP EXPERT RYBÁRSKY PRÚT NA BOILIES BLACK SHADOW CARP
59.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos