WIZARD RYBÁRSKY PRÚT CARBON SOLID SPIN
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT CARBON SOLID SPIN

Akcia prutu
Akcia prutu

Vedenie nástrahy
Vedenie nástrahy

Váha, komfort
Váha, komfort

Nosnosť
Nosnosť

Akcia špičky
Akcia špičky

Presnosť hodu
Presnosť hodu

Univerzálne použitie
Univerzálne použitie

Popis produktu

Rybársky prút exkluzívneho výzoru vyrobený zo špeciálneho tuhého uhlíka. Áno, toto nie je dutý rybársky prút, ale výrobok z tuhého uhlíka! A to z jedného z najlepších IM12, čo je samozrejmosťou u týchto prútov, veď materiál s menšou čistotou by bol omnoho ťažší. Hmotnosť rybárskeho prúta je 184 g, k čomu sa pripája dokonalé rozloženie hmotnosti. Priemer rukovätného dielca nad držiakom navijaka nedosahuje ani 8 mm! Preto aj opticky dostaneme naozaj ľahký prút. Vďaka tuhému materiálu sa zrodil prút s veľmi pevnou chrbticou, ktorého špic je napriek tomu citlivý. Výborne sa s nimi nahadzujú umelé nástrahy, ich vedenie je doslova jedna báseň. S týmto prútom pocítime každý záchvev, malú prekážku, kameň, či konár. Švih bude vďaka tvrdej chrbtici istý, pri zdolávaní extrémne zaťažiteľný. 10-20 kilové sumce pre neho znamenajú zahriatie pred veľkými nočnými protivníkmi. Vhodný pre úspešný lov všetkých dravcov. Obsahuje 8 ks očiek so SIC vložkami, ktoré potrebne prevedú trebárs aj pletenú šnúru. Zaujímavosťou je vypracovanie rámu špicového očka, ktorý zabráni jej namotaniu na špic. Skrutkový držiak navijaka drží bezpečne naše 2000-4000-ky navijaky, ktoré prislúchajú tomuto typu prútov. Rukoväť je kombináciou korku a duplonu, aby sme ho mohli pohodlne a pevne držať aj v zimnom období. Tento rybársky prút odporúčame aj pre profesionálnych rybárov.
Prúty vyrobené z uhlíka IM12 sú dokonale vhodné na prijímanie energie a pri vhodnom okamihu k jej oslobodeniu, preto sú ideálne na lov vo veľkých, doposiaľ nedostihnuteľných, vzdialenostiach. Špička je vo svojej kategórii schopná - vďaka kvalitnému IM12 uhlíku - dokonalých nahodení.

Ďalšia obmena skrutkového držiaka. Na pripevnenie navijaka slúžia dve umelohmotné časti, ale na fixovanie navijaka neslúži matica, ale je potrebné otočiť časť nad telom držiaka. Toto riešenie prinieslo prútom elegantnejší výzor ako u starších typov.

Zo silícium-karbidu vyrábané, tzv. SIC očká vďaka ich nízkej hmotnosti a povrchu odolnému voči opotrebovaniu patria medzi najčastejšie používané typy očiek. Ich vynikajúce fyzikálne vlastnosti umožňujú ich využívanie aj pri splietaných šnúrach, pri ktorých odolávajú aj vysokej dracej sile.


Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Dĺžka Počet dielov Vrhacia záťaž Akcia Prepravný Rozmer Hmotnosť
13186-220 WIZARD RYBÁRSKY PRÚT CARBON SOLID SPIN, 2DIELNY, 15-30G, 2,20M 60.90 EUR 220 cm215-30 gC112 cm184 g
13186-270  There is no unique product image for this product version, so the main product image is displayed. 68.90 EUR 270 cm215-30 gC136 cm220 g


BOKOR SPIN RYBÁRSKY PRÚT
71.90 Eur
ENERGOTEAM RYBÁRSKY PRÚT WIZARD CLASSIC JIG
37.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT DROP SHOT
42.90 Eur
RYBÁRSKY PRÚT KAMASAKI SUPER SPIN NEW
10.90 Eur
L&K RYBÁRSKY PRÚT PROGUIDE
74.90 Eur
WIZARD RYBÁRSKY PRÚT SAMURAI SPIN
53.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos