This product is currently not available.
CARP HUNTER LONG CAST BOILIE SADA
CARP HUNTER LONG CAST BOILIE SADA

Carp Hunter Long Cast boilies set

Medzi obľúbené produkty série Carp Hunter s výhodným pomerom cena-kvalita sa teraz dostala aj LC boilies sada, s ktorou možno zrealizovať aj viacdňovú letnú rybačku, ale môže byť aj dokonalým prvkom relaxu na vodnom brehu počas letnej dovolenky, popri tom vzhľadom k LC vyhotoveniu, ponúka riešenie aj k učeniu úspešnej realizácie dlhých náhodov.
 
Kostrou setu sú 2 kusy Carp Hunter Classic Longcast Boilies, 3 dielny prút dlhý 3,6 metra. Jeho očká sú potrebne masívne, rukoväť dostala EVA poťah. Vďaka 3,5 librovej sile sa k nim oplatí vybrať olovo medzi 60-100 gramami. V závislosti od techniky náhodu, s malým tréningom, s nimi ľahko dosiahneme náhody nad 80-100 metrov. K prútom patria aj 2 kusy navijakov s voľnobežnou brzdou v rozmere 60, pre realizáciu adekvátnych náhodov. Voľnobežná brzda navijakov spraví dobrú službu aj počas nočných rybačiek.

K navijakom patrí aj 2x300 metrov šnúry ET Specialist Carp. Boilies set s 2 prútmi by nebol kompletný bez stojana na prúty, do setu sa dostal Čireny Basic Rod Pod, kompaktný stojan so 4 nohami, ktorý sa dokonale hodí k zmieneným produktom. Komfort boilies lovu nie je okrem používania navijaka s voľnobežnou brzdou maximálny bez elektronického signalizátora záberu, ktorý taktiež patrí k setu. 2 kusy hlásičov sú súčasťou setu (plus 2 zadné držiaky prúta tvaru U), spolu s ním pasujúcim EOC swingermi, aby sme neprišli ani o zdvíhavé zábery počas nočného lovu. V závislosti od používania setu možno počítať aj s väčšími kaprami, preto spraví dobrú službu aj k setu prislúchajúci sklápateľný podberák,  ktorého kompaktný rozmer bude výhodný počas transportu.

Všetko zhrnujúc, set s veľmi výhodným pomerom cena-kvalita, ktorý odporúčame pre všetkých rybárov bez ohľadu na skúsenosti, vhodné riešenie aj pre začiatočníkov, aby okúsili zážitky z boilies lovu.

Celkový obsah setu:
- 2 kusy Carp Hunter Long Cast 3 dielneho 3,5 lbs 360cm boilies prúta
- 2 kusy navijakov s voľnobežnou brzdou (navijaky sa môžu v závislosti od zostavy líšiť)
- 2x300 metrov monofilového kaprárskeho vlasca Specialist Carp
- 1 čierny rod-pod stojan
- 2 kusy elektronických signalizátorov záberu
- 2 kusy vidličiek
- 2 kusy swingrov
- 1 kus teleskopického kaprárskeho podberáka

 

DOSKA NA ČISTENIE RYBY +DARČEK FILETOVACÍ NÔŽ
28.90 Eur
21.90 Eur
SET UDIAREN
70.90 Eur
56.90 Eur
BENZAR SET CLASSIC METHOD
128.90 Eur
87.90 Eur
BENZAR DVOJITÝ SET CLASSIC METHOD
239.90 Eur
171.90 Eur
KAMASAKI DETSKÝ BIČ S REBRÍČKOVÝM NÁDVÄZCOM
8.30 Eur
KAMASAKI MINI ROTAČNÝ SET S ORGANIZÉROM
5.30 Eur
3.54 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos