THE BIG ONE HOOK BAIT WAFTERS SOLUBLE 30MM
Popis produktu

The Big One Hook Bait Wafters Soluble sú výrobky na závesné nástrahy vo forme rozpustných boilies. Tieto pomaly ponárajúce sa varianty sa ponúkajú na dne a takmer len dotýkajú dna, čo znamená, že sa k nim kapry pri žraní dostanú medzi prvými.

Všetky členy rodiny boilies sú úspešné v takmer akýchkoľvek podmienkach, vďaka mnohoročnému vývoju.

Varianta LEMON&FISH&GARLIC je vďaka obsahu tekutého extraktu z rýb s citrónom a cesnakom neuveriteľne úspešná vo využívaní. Cesnak a citrón sú samy osebe v rybolove na kapry dobrou voľbou, ale kombinácia týchto troch zložiek ešte viac zvyšuje úspešnosť.

Varianta KRILL&PEPPER je vďaka obsahu tekutého extraktu z krilu a korenia neuveriteľne úspešná vo využívaní. Korenie je samy osebe v rybolove na kapry dobrou voľbou, ale kombinácia týchto dvoch zložiek ješté viac zvyšuje úspešnosť.

Varianta INSECT je vďaka obsahu kvalitného extraktu z hmyzu neuveriteľne úspešná vo využívaní, pretože hmyz tvorí významnú časť prirodzenej potravy kaprov.

Varianta SWEET CHILI zdôrazňuje pikantnú chuť, ktorá sa môže uvoľniť aj na väčšiu vzdialenosť vo vode, čím sa kapry môžu cítiť aj z diaľky, a tiež pomáha pri selektovaní, pretože silná chuť je veľmi obľúbená medzi veľkými kaprami.

Dostupné sú aj v extra veľkosti 30 mm, takže nemusíte robiť kompromisy ani v dĺžke rozpúšťania. Vzhľadom na to, že sú rozpustné, čas rozpúšťania ovplyvňuje veľa faktorov, odporúča sa počítať s 5-6 hodinami v závislosti od teploty vody.

S použitím produktov z radu The One The Stim liquid môžeme ešte viac zdôrazniť boilies, podčiarknuť tekutú zložku, ktorá sa v daných podmienkach najlepšie osvedčuje. Môže sa použiť ako dip, ale aj pár kvapiek na nástrahu je postačujúcich.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Príchuť Rozmer
98027-310  8.30 EUR Big One Hook Bait Wafters SolubleLemon&Fish&Garlic30 mm
98027-320  8.30 EUR Big One Hook Bait Wafters SolubleKrill&Pepper30 mm
98027-330  8.30 EUR Big One Hook Bait Wafters SolubleInsect30 mm
98027-340  8.30 EUR Big One Hook Bait Wafters SolubleSweet Chili30 mm


BENZAR MIX TURBO BOLIES 250G
2.97 Eur
THE ONE HOOK BOILIES
7.00 Eur
4.61 Eur
BENZAR MIX TURBO BICOLOR BOLIESS
3.75 Eur
BENZAR MIX POP UP BICOLOR METHOD
4.97 Eur
BENZAR MIX POP UP BICOLOR
4.97 Eur
CRALUSSO BALANCED
5.29 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos