THE ONE PASTA BOLIES&FEEDER
Popis produktu

Používanie pást môže výrazne zvýšiť úspešnosť rybolovu.

Pri produktoch The One možno naisto tvrdiť: ZVÝŠI!!!

Používajme ich okolo boilies, peliet, alebo natlačené do pastového olova a účinok sa dostaví.
Extra arómy a aminokyseliny už z diaľky prilákajú a ku kŕmeniu prinútia veľkých kaprov a amurov.

Dostupné vo viacerých príchutiach:

- Purple: nástraha s vysokým obsahom bielkovín, uhľohydrátmi z komplexných múčok a tekutých stimulátorov je stavaná na základe z rybej múčky - mliečnej bielkoviny! Račiu podstatu obohatili o lososový olej, pričom viaceré inde doposiaľ nepoužité práškové a tekuté prísady pomáhajú v tom, aby sme dosiahli jedinečné výsledky. Vzhľadom k silnej račej, avšak sladkastej podstate je úspešne použiteľná počas celého roka. Neobsahuje umelé prísady ani farbivá! Vyrobená zo 100% prírodných prísad.

- Red: nástraha s vysokým obsahom bielkovín, uhľohydrátmi z komplexných múčok a tekutých stimulátorov je stavaná na základe z rybej múčky - mliečnej bielkoviny, s originálnym Haith's Robin Red-om! Jej ovocno-korenistú/rybiu podstatu sme doplnili o čierne korenie. Ovocný, rybí základ zaručuje nadpriemerné výsledky počas akéhokoľvek počasia. Neobsahuje umelé prísady ani farbivá! Vyrobená zo 100% prírodných prísad.

- Black: nástraha na báze rybej múčky/ štipľavá obsahuje veľké množstvo čierneho korenia, pikantného korenia, originálny prášok Haith's Robin Red a tekutý pečeňový extrakt. Netradičnou sme ju spravili veľkým množstvom výťažku zo sépie a sépiovou múčkou. Jedna z neporaziteľných letných nástrah, väčšie kapry s ňou možno rýchlo dostať na háčik. Na základe zistení viacročného testovania nadpriemerne funguje aj v nepriaznivom počasí!


- Gold: najnovšia nástraha série. Vďaka obsahu uhľohydrátov je úspešná hlavne v otepľujúcich sa a ochladzujúcich sa vodách. Scopexovej, maslovej aróme v tomto období nedokáže odolať žiaden veľký kapor.

Vďaka extra aminokyselinám na kŕmne miesto prilákané ryby rýchlo prinúti ku kŕmeniu. Je to preto, lebo aminokyseliny sa strávia rýchlejšie ako bielkoviny a preto z nich získavajú ryby rýchlejšie energiu.

 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Farba Vlastnosti Balenie
98205-030 THE ONE BOLIES&FEEDER PASTA BLACK 5.12 EUR
3.90 EUR
0.03 EUR/G
0.03 EUR/G
BlackChobotnica, slivka150 g
98205-050 THE ONE BOLIES&FEEDER PASTA GOLD 5.12 EUR
3.90 EUR

GoldScopex - karamel150 g


THE BIG ONE PASTA 150G
7.00 Eur
4.61 Eur
THE ONE BAIT PASTE - BOILIES PASTA
5.30 Eur
Jazda na "červenú" s The One
Zobrazí sa: 2021-05-18 | Zdroj: Tomáš Bačovský a Josef Ošlejšek | Správy od vody

Na svoju tretiu tohtoročnú výpravu som opäť vyrazil na svoje obľúbené jazero spolu so svojim synom a parťákom Pepou. Na túto výpravu jsme se vybavili produktami Benzar a The One Red. V posledných dňoch sa počasie umúdrilo a voda na jazere už dosahuje 12°C, preto sme ...

No related videos