THE ONE PROPO SEPTOCARP 30ML
Popis produktu

Súčasťou radosti z rybolovu je vidieť zblízka zdravé, živé ryby a pustiť ich späť do vody nezranené, čím sa zabezpečí, že mnohí ďalší rybári budú mať zážitok z chytania rýb.

 

Preto je správna starostlivosť o ryby taká dôležitá, uprednostniť kondíciu rýb pred všetkým ostatným, nemusíte byť ekobojovník, aby boli ryby v čo najlepšej kondícii, veď predsa žiadny rybár sa nechce chváliť že ulovil rybu  v zlom stave, poškodenú, nezdravú. Nechceme len osobák, chceme čo najkrajšiu rybu, na ktorú je radosť sa pozerať a dobre vyzerá na fotkách. Pre skutočného kaprára je dôležité aj to, aby tento pocit spoznali aj ostatní rybári a konali rovnako opatrne pred pustením ryby, aby tento zážitok mohli neskôr zažiť aj ostatní.

 

Úlohou rybárov je starať sa o zdravie rýb. Ak nájdete vredy alebo otvorené rany, aplikujte lokálnu dezinfekciu, ako je propolisové antiseptikum The One PROPO, mali by ste ho mať vždy po ruke alebo ho mať aspoň v taške.

 

Vytvorením vodotesnej vrstvy na vredoch a otvorených ranách propolis zabraňuje nečistotám, úlomkom a patogénom spôsobiť infekciu a potenciálne zabiť ryby.

 

Propolis, vyrobený s prírodnými antimikrobiálnymi vlastnosťami a získaný od včiel, je známy ako prírodné antibiotikum a pomáha udržiavať ryby v špičkovej kondícii.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Jednotková cena Typ Balenie
80222-030 CARP EXPERT ANTISEPTICKÝ SPREJ SEPTOCARP 12.90 EUR 430 EUR/L Nový Propo30 ml


CARP EXPERT ANTISEPTICKÝ SPREJ SEPTOCARP
4.43 Eur
KAMASAKI PODLOŽKA POD KAPRA
12.90 Eur
CARP EXPERT VANIČKA POD KAPRA COMPACT
87.90 Eur
CARP EXPERT PODLOŽKA POD KAPRA ORIGINAL 130x85CM
32.90 Eur
BENZAR MIX ANTISEPTICKÝ SPREJ
4.61 Eur
KOÓS RUKAVICE NA SUMCE PHANTOM
17.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos