This product is currently not available.
THE ONE PVA BOLIESS + 100ML DIPOVAČ
THE ONE PVA BOLIESS + 100ML DIPOVAČ

Navlečenie PVA sáčkov vedľa háčika takmer vždy zvýši počet záberov! Lámaná a mletá zmes naplnená do PVA sieťky je zostavená z kvalitných prísad. V ňom sa nachádzajúci 100ml Liquid má vysoký, minimálne 30%, obsah proteínov a rýchlu rozpustnosť vo vode.

Dostupný vo viacerých príchutiach:

- Purple: nástraha s vysokým obsahom bielkovín, uhľohydrátmi z komplexných múčok a tekutých stimulátorov je stavaná na základe z rybej múčky - mliečnej bielkoviny! Vzhľadom k silnej račej, avšak sladkastej podstate je úspešne použiteľná počas celého roka. Neobsahuje umelé prísady ani farbivá! Vyrobená zo 100% prírodných prísad.

- Red: nástraha s vysokým obsahom bielkovín, uhľohydrátmi z komplexných múčok a tekutých stimulátorov je stavaná na základe z rybej múčky - mliečnej bielkoviny! Jej ovocno-korenistú/rybiu podstatu sme doplnili o čierne korenie. Ovocný, rybí základ zaručuje nadpriemerné výsledky počas akéhokoľvek počasia. Neobsahuje umelé prísady ani farbivá! Vyrobená zo 100% prírodných prísad.

- Black: nástraha na báze rybej múčky/ štipľavá obsahuje veľké množstvo čierneho korenia, pikantného korenia, pečeňový extrakt. Netradičnou sme ju spravili veľkým množstvom výťažku zo sépie a sépiovou múčkou. Jedna z neporaziteľných letných nástrah, väčšie kapry s ňou možno rýchlo dostať na háčik. Na základe zistení viacročného testovania nadpriemerne funguje aj v nepriaznivom počasí!

- Gold: najnovšia nástraha série. Vďaka obsahu uhľohydrátov je úspešná hlavne v otepľujúcich sa a ochladzujúcich sa vodách. Scopexovej, maslovej aróme v tomto období nedokáže odolať žiaden veľký kapor.

Vďaka extra aminokyselinám na kŕmne miesto prilákané ryby rýchlo prinúti ku kŕmeniu. Je to preto, lebo aminokyseliny sa strávia rýchlejšie ako bielkoviny a preto z nich získavajú ryby energiu rýchlejšie.

 

BENZAR MIX FRANCÚZSKY CHLIEB
2.47 Eur
PVA BOMB
8.56 Eur
BENZAR MIX METHOD PVA BOMB ŠUMIVÉ 20KS/BALENIE
9.25 Eur
CARP EXPERT PLANKTÓN 3KS/BALENIE
4.61 Eur
THE ONE PELLET BOX MICROCOLD MIX
18.90 Eur
THE ONE PELLET BOX SPOD&PVA PELLET MIX
18.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos