THE ONE SOLUBLE BOILIES 1KG
Popis produktu

The One Solube boilies

 

Produktová rada The One Solube je zastúpená produktmi, ktoré sa vyznačujú prémiovou kvalitou, všestrannou využiteľnosťou a vynikajúcou účinnosťou.

 

Hlavným aspektom pri vývoji boilies The One Red Soluble je vytvorenie zloženia, ktoré sa prispôsobuje meniacim sa podmienkam tak, aby sa dali veľmi efektívne používať po celý rok. V podstate majú vysoký obsah bielkovín, ale ostatné použité sacharidy, látky zvyšujúce chuť do krmiva, enzýmy a korenistá aróma prinášajú vynikajúce výsledky v akomkoľvek type vody a ročnom období. Základom príchute je extrakt z cajunského korenia, čo je jemne pikantná, korenistá, cesnaková tekutá prísada, ktorá sa mimoriadne dobre šíri vo vode. Veľký dôraz kladieme aj na to, aby všetky naše produkty v súlade s ich jedinečným zložením obsahovali aj dôležité tekuté prísady, ako sú atraktory, stimulanty, aminokyseliny, špeciálne extrakty, ktoré prispievajú k účinnosti, výnimkou nie sú ani Red rozpustné boilies.

 

Boilies One Black Soluble sú najúčinnejšie v teplejších letných vodách. Navyše v hlbokej vode a v hlbších štrkoviskách poskytujú úspešnosť aj po celý rok. Obsahujú rybiu múčku s vysokým obsahom bielkovín na úrovni až 72% pričom sušina zodpovedá tiež tomuto smeru. Obsahujú špeciálne enzými proteínový prášok a vo vode rozpustný proteín, ktoré ich robia pre kapra takmer neodolateľnými. Z produktovej rady rozpustných boilies tieto odporúčame najmä tým, ktorí chcú loviť naozaj kapitálne kusy kaprov a neuprednostňujú varené verzie. 

Špeciálne sú aj z hľadiska tekutých zložiek, keďže obsahuje extrakt z údených rýb, navyše k účinnosti prispievajú aj látky zabezpečujúce zvyšenie chuti do krmiva a stimulanty.

 

Boilies One Purple Soluble sú najúčinnejšie v ohrievajúcich sa a chladnúcich vodách. Veľmi dobre fungujú aj v prípade frontov a náhlych zmien počasia. Obsahujú rybiu múčku s vysokým obsahom bielkovín na úrovni až 72%, ale pomer ďaľších zdrojov bielkovín a sacharidových zložiek zabezpečuje, že sú oveľa menej citlivé na zmeny nastávajúce vo vode ako priemerné boilies. Obsahujú tiež značné percento carruby, ktorá je známa ako mimoriadne obľúbená pochúťka kaprov. Čo sa týka tekutých zložiek, základom je cesnakový extrakt a okrem toho k účinnosti prispievajú aj látky zabezpečujúce zvyšenie chuti do krmiva a stimulanty.

 

Boilies One Gold Soluble je najčastejšie účinné pri nízkych teplotách vody, pretože majú vyšší obsah sacharidov, vzhľadom na obsah múky aj tekutých prísad. Keď kapry potrebujú veľa energie, uprednostňujú najrýchlejší a najľahšie dostupný zdroj. Tieto boilies nemusíme odkladať ani v lete, jednak sa dajú výborne využiť aj na lov amura a menšie kapre často aj v lete preferujú sladké sacharidové verzie a odporúčame ich aj tým, ktorí lovia v plytkej vode, maximálne do hĺby jeden a pol metra, pretože boilies s takýmto zložením majú počas dňa lepšiu schopnosť uvoľňovať zo seba látky než verzie s vysokým obsahom bielkovín. Čo sa týka tekutých ingrediencií, základom je 100% extrakt z tigrieho orecha, do boilies sa tak prepašovala prirodzená sladká príchuť a zároveň jedna z obľúbených pochúťok kapra. Navyše pri tom všetkom látky podporujúce chuť do krmiva a stimulanty ešte viac zvýrazňujú výhody tejto cennej zložky.



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Príchuť Rozmer Balenie
98036-120  12.90 EUR Nový SolubleRed20 mm1 kg
98036-124  12.90 EUR Nový SolubleRed24 mm1 kg
98036-320  12.90 EUR Nový SolubleBlack20 mm1 kg
98036-324  12.90 EUR Nový SolubleBlack24 mm1 kg
98036-520  12.90 EUR Nový SolublePurple20 mm1 kg
98036-524  12.90 EUR Nový SolublePurple24 mm1 kg
98036-720  12.90 EUR Nový SolubleGold20 mm1 kg
98036-724  12.90 EUR Nový SolubleGold24 mm1 kg


BENZAR MIX BOILIES NA KŔMENIE
32.90 Eur
MOTABA CARP ROZPUSTNÉ BOLIESS
10.90 Eur
BENZAR MIX TURBO BOLIES 800G
5.29 Eur
FEEDERMANIA VENOM BOILIE
15.90 Eur
FEEDERMANIA VENOM HIGH CARB BOILIE
12.90 Eur
FEEDERMANIA VENOM FEEDING BOILIES 4KG
37.90 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos