WIZARD BLYSKÁČ BLD SPIN CARP
Popis produktu

Wizard BLD Spin - Carp blyskáč série EnergoTeam Wizard ponúka riešenie pre rybárov preferujúcich lov dravých rýb a prívlač.

Nie je tomu inak ani pri najnovšej nástrahe na prívlač, ktorá so 4 škálami rozmerov splní farebnými variáciami všetky nároky tejto metódy.

BLD Spin Carp má kompaktnejší, zaokrúhlenejší tvar. Je ideálny na menších kaprov, karasov, ktorý po prieniku do vody vysokou rezonanciou vyvolá záujem rýb. Vďaka impozantným farbám a kmitajúcemu pohybu môže stať úspešnou zbraňou prívlačových rybárov.

Vďaka vyhotoveniu sa ťažšie zasekáva medzi kameňmi, zaseknutie minimalizuje inštalovanie háčikov s dvoma ramienkami. (Háčiky musia stáť v rovnakom smere, to zaručuje dokonalý zásek).  

Vďaka trom dierkam na chrbte vieme zmeniť ich uviazanie, tým predvádzajú iný druh pohybu. Vďaka rozmerom ho možno použiť v širokom spektre možností od plytších jazier po prívlač na tečúcich vodách. Odporúčaný variant na všetky domáce dravé ryby, pri väčších variantoch sa môžu na háčik zavesiť aj nečakané bonusové ryby.

 



Číslo položky Odporúčaná maloobchodná cena Typ Variant Hmotnosť Farba
84235-804 WIZARD BLYSKÁČ BLD SPIN CARP 8G FLUO ŽLTÝ-BIELY 5.33 EUR BLD SpinCarp8 gFluo Žltá - Biela


GOLD STAR ECOPILKER
2.47 Eur
ENERGO TEAM WIZARD CHUB SPINNER
2.47 Eur
ENERGO TEAM WIZARD ASP SPINNER
2.83 Eur
Žiadne súviasiace články
No related videos